2777
2789
عنوان

برا خونه ویلایی حیاط بزرگ بهتره یا روف گاردن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر شما اینه از حیاط بهتره عزیزم؟ و چرا؟ 

حیاط زیاد دوست ندارم خب.من  بخوام ی خونه بسازم ترجیحم اینه که زیر خونه رو خالی کنم برای پارکینگ .بعد تو خونم ی تراس بزرگ که تقریبا کل جلوی خونه رو بگیره و چمن مصنوعی کنم و دوتا گل بزرگ بزارم توش و روی دیوارشو سبزی بکارم.

احساس امنیت بیشتری دارم .

....
اگه زمین داری ۱۰۰ درصد حیاط.اگه زمین کم باشه ،بنا رو که نمیتونی کوچیک کنی بخاطر حیاط.دیگه مجبوری روف ...

واقعا همینطوره حیاط بزرگ باشه ادم کلی کیف میکنه،  من کلی خونه قشنگ دیدم فقط بخاطر حیاط نپسندیدم....  ولی خب اگه بخاییم همچی باهم اوکی باشه باید صبرکنیم

واقعا همینطوره حیاط بزرگ باشه ادم کلی کیف میکنه،  من کلی خونه قشنگ دیدم فقط بخاطر حیاط نپسندیدم ...

وای منم مثل خودتم.من آپارتمانم خواستیم بفروشیم ویلایی بسازیم زمین دیدیم متراژ  کم بود.یعنی متراژ بالا پولمون نمی‌رسید.دیگه گفتم چه فایده داره از اپارتمان پاشم برم ویلایی که حیاط نداشته باشه .فعلا یکی دو سال صبر کنیم ببینیم میتونیم یخورده پول جمع کنیم یه زمین خوب بخریم ایشالا‌