2821
2789
عنوان

بشتابید به سوی بهترین تایپک😎😍

402 بازدید | 66 پست

هر کی رو که دوست دارید، دوست، رفیق، عمه، خاله، زن عمو، و مخصوصا مادر شوهرا و جاری های گلتونننن😎😂 تگشون کنید و روز دختر رو بهشون تبریک بگید 

میدونم شماها دختر نیستید خانمید ولی برای این که دلتون نشکنه به شماها هم یه تبریک میگیم😍😂♥

فک و فامیلم اینجا نی اگرم باشه نمیشناسم🤣

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوست  رفیق  اونایی که تو نی نی سایت خیلی باهاشون مچییی  اینا رو تگ کن

@74mahbubeh عزیزم روزت مبارک

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

دوست  رفیق  اونایی که تو نی نی سایت خیلی باهاشون مچییی  اینا رو تگ کن

خیلی زیادن یهو یکی از قلم بیفته ناراحتی پیش نیاد

ولی همرو دوس دارم❤️

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|

نترس بابا این چیزای کوچیک که ناراحتی پیش نمیاد تگشون کن ببینممم

😁

@ملوسکتونم

مرسیییییی عزیز دلم ❤️

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792