2777
2789
عنوان

راستشو بگید، دروغ ممنوع😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 115 پست

منم دائم زندگی نامه ی شهیدانو میخوندم و ازشون میخواستم یکی مثه خودشونو بهم بدن همیشه ام فکر میکردم همینطوری بشه با یه بی همه چیز که فکر کردم شبیه اوناس عقد کردم خانوادمم مخالف بودن یه ساله تو گورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی خودم نه 

ولی دیدم زندگی‌بقیه شبیه رمان‌ها باشه مثلا تو بیمارستانمون یه جراح داریم مثل شخصیت رمان ها ته ریش و تیپ مشکی و هیکل خوب و‌... روی یه دختر پزشکی کراش زده بود اونم قیافه اش مثل شخصیت دختره تو رمان ها چشم رنگی و سفید و‌خیلی ناز البته این دختره خاطر خواه های دیگه ای هم داره 

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
خوب توام سعی کن عاشقش بشی،چند مدت از ازدواجتون میگذره

۱۰ساله

نمیشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

تا الان نبوده

بقیشو نمیدونم

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
الان راضی ؟

در حال حاضر از دستش عصبیم پریودم نه😂😂ولی در کل خوبه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

نمی‌دونم شبیه رمان هست یا نه 

ولی تا بیایم به هم برسیم کلی بدبختی کشیدیم ۲سال به هر دری زدیم تا راضی شدن وقتی بهم رسیدیم باورم نمیشد همش فکر میکردم خواب میبینم . فک کن همه خانواده من یه طرف منو شوهرم هم یه طرف دیگه اونا مخالف ما موافق عموی شوهرم هم شده بود کاسه داغ تر از آش

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
یه چیزی بگم کرک پرتون میریزه  من خودمم اعتقاد نداشتم تا همین چندسال پیش  به هر چیزززی که ...

واقعا اینجوریه😅😅 خودم فک میکنم قبلش که باشوهرم دعوامون میشه دقیقا هم همون میشه