2777
2789
عنوان

راستشو بگید، دروغ ممنوع😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 115 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگام، چجوری قبول کردی؟ دوسش نداشتی اصن؟

نه بخدا انقدر ازش‌میترسیدم که نگو عین سگ ازش‌میترسیدم اخمو بود همیشه

هیچی دیگه آبرو ریزی کرد قبول کردیم چون دیگه دیدم کاری ازم برنمیاد

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
حالاخوشبختین؟

وقتی حالم خوبه آره ولی وقتی حالم‌بده نه خخخخ

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
والا نمیدونم رمان برای من یا نه اما من  همسرم خیلیییی دوس داشتم  به هزار و‌یک دلیل خان ...

چقدر خوب ان شالله همیشه خوشبخت ترین باشی

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

من از بچگی دوست داشتم یکی تو دانشگاه منو بخواد خیلی گیر باشه حتی میگفتم گریه کنه از بس میخادم🤣

ولی یادم رفت بگم خدایا ویژگی‌ای دیگش چی باشه، رفتم دانشگاه دقیقا همین اتفاق افتاد و به حدی منو داغون کرد،چون کسی بود که ازش متنفر بودم. هر چی بیشتر تلاش میکرد بیشتر متنفر میشدم

رویای یک رقص بی وقفه از شادی

یه چیزی بگم کرک پرتون میریزه 

من خودمم اعتقاد نداشتم تا همین چندسال پیش 

به هر چیزززی که فکر کنی مخصوصاااا تصور منفی چیزی ک ازش شرم کنی یا ناراحت بشی ک اتفاق بیفته هرچقد بیشتر تو ذهنت بهش فکر کنی یه روزززی به واقعیت تبدیل میشه 

بخدا واسه من افتاده ، شدید اعتقاد دارم که زمین گرده ، کارما سرنوشت اونجور ک منفی فکر کنی درست میکنن واست اما متاسفانه نمیدونم چرا هرچقد مثلا شبا قبل خواب فکر میکنم پولدار شدم زندگی رویایی دارم اتفاق نمیفته 😂 اما برعکس فک کنم همون میشه ، زندگی منم بعضی روزاش مثل رمانا میشه، فقط زیاد تو فکر اینکه یه شوهر جنتلمن پولدار بشدت عااااشق پیدا میشه مث این رمانا زیاد بهش توجه نکنین 😐😐😐 

توروخدا توضیح بدهههههه😟

الانکه میخوام برم بچهامو از مدرسه بیارم