عزیزم شما با من مشکل خاصی داری.میدونی چرا اینو میگم.چند بار توی تاپیکاتون بودم حتی عکس گذاشتم کاملا ...
سلام.
نمیدونم باور میکنید یا نه ولی باور کنید تا حالا نشده عمدا جواب کسی رو ندم مگر افراد خیلی خیلی خاص سایت.
هیچ وقت متوجه نشدم ریپلایم کرده اید و عکسی ازتون ندیدم
بسیار معذرت میخوام اگر همچین حسی بهتون دادم و باور بفرمایید هیچ پیشینه یا عمدی در کار نبوده
بازم عذر میخوام
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خونه من شهری از بوداس😅😁.معتاد بودام.هر طرف خونه م تندیس بوداس
واقعا؟
کجا زندگی میکنید؟
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم