2777
2789

هر چیز فانتزی و جذابی که خودش خیلی دوس داره و قبلا گفته برام بخر😁

مثلا وسایلی که ضروری نباشه ولی خودش خیلی دلش بخوادش

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترا خیلی بابایین 😔💔 ولی من 😄🖤هیچوقت جز کتک از بابام چیزی ندیدم 

من داخل اون سن لباس عروسک یا اگر مشکلی ندارین با این موضوع رژ لبای کوچیک دخترونه

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
خودش میگه اسکوتر ولی خطرناکه

من خودم هر وقت دخترم چیزی رو میخواد که داشتنش زیاد واجب نیست... یادم نگه میدارم و در قالب کادو بهش میدم، خیلی ام اینجوری خوشحال میشه😍

برای روز دختر هنوز نمیدونم چی باید بگیرم ☹️

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خودش میگه اسکوتر ولی خطرناکه

به نظرم اونقدر که فکر میکنید خطرناک نیست اگه دلش میخواد واسش بخر

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
به نظرم اونقدر که فکر میکنید خطرناک نیست اگه دلش میخواد واسش بخر

اخه میخاد به بهانه همون هرروز ببرمش پارک چون اونجا یه جای مخصوص داره واسه اسکوتر 

آقا هستم
اخه میخاد به بهانه همون هرروز ببرمش پارک چون اونجا یه جای مخصوص داره واسه اسکوتر 

😆😆😆ای شیطون

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

ببریدش اسباب بازی فروشی واقعا لذت بخشه بزارید هرچی دوست داره برداره اگه مشکل مالی ندارید البته.یا باتوجه به بودجتون.اسباب بازی فروشی جای لذت بخشیه حتی برای بزرگسال

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

دخترا خیلی بابایین 😔💔 ولی من 😄🖤هیچوقت جز کتک از بابام چیزی ندیدم  من داخل اون سن لباس عروس ...

ناراحت نباش یه دونه رژ کوچولو واسه دخترم میخرم  قرمز دوست داره

آقا هستم