2777
2789

واد فاز شما جاشون نیستید استرس ندارین دغدغتون امتحان نیس پس درکی از اون امتحان و استرس داوطلب ندارید

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تا 25 ام امتحان دارن... تاپیک درسای دیگه‌رو هم میزنن تنوع میشه😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

شما برو از این سایت 1 ماه دیگه بیا اگه حوصله و اعصاب خوری نداری 

جو سایت فقط شده شوهر و ازدواج و مادر شوهر و جاری و خیانت 

یکم جو سایت عوض بشه چی میشه حالا 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
واد فاز شما جاشون نیستید استرس ندارین دغدغتون امتحان نیس پس درکی از اون امتحان و استرس داوطلب ندارید

خوب اینطوری هم استرسشون کم میشه یعنی؟ برن بخونن نکته برداری کنن زمانشون از دست نره

خب استرس داریم😂دست خودمون که نیست دور هم داریم همدردی میکنیم😁

برات صلوات فرسادم میش شما هم برای آبجی زهرا من دعا کنین با موفقیت بگذرونه ❤🙏

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»

چرا در طول سال تحصیلی درس نمیخونید همه رو میذارید شب امتحان تازه اونم همش تو سایتین یا جاهای دیگه به ...

خانم گل 

شما که خیلی با هدف و برنامه بودین و سر وقت درس خوندین الان کجای کارین؟ مدارک و لیسانستون تا چه حده؟   

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻

دینی ندارم ولی خب باید بگم شما استرسی که بهشون وارد میشه رو درک نمیکنید چون توی موقعیتشون قرار ندارین و همچنین میتونید وارد تایپیک هایی که با این موضوع مرتبط هست نشید🙂🤍

خوب اینطوری هم استرسشون کم میشه یعنی؟ برن بخونن نکته برداری کنن زمانشون از دست نره

اره حتما کم میش من خودم آبجیم امتحان داره استرس دارم اون دیگ پیش کش 

شما برو از این سایت 1 ماه دیگه بیا اگه حوصله و اعصاب خوری نداری  جو سایت فقط شده شوهر و ازدواج ...

بجای این کارا درس بخونن حتی تو همین سایت با هم تبادل کنن سوال و نمونه سوال خوب چه اشکالی داره ولی اینطوری بدتر به بقیه استرس امتحان میدن

از کجا میدونی نخوندن؟ قرار نیس 24 ساعته سرشون تو کتاب باشه لابد تایم استراحتشون اومدن اینجا درد و دل 

شما تاپیک امتحان نهایی دیدی رد شو برو چون فکر نمی‌کنم همچین تاپیکایی بدردت بخوره