2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کجای حرفم غیر منطقیه ؟؟؟؟؟

نمیگم غیر منطقیه ولی هزاران دانش آموز اینجا هس کدومشو میخای تحت کنترل در بیاری یا نصحیت کنی برو درس بخون؟ مسلما به حرف تو گوش نمیدن و باز تاپیک میزنن 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
چرا در طول سال تحصیلی درس نمیخونید همه رو میذارید شب امتحان تازه اونم همش تو سایتین یا جاهای دیگه به ...

وای من دقیقا هزارتارتا تاپیک دینی دیدم😅

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

من حس میکنم تا زمانی که مجردی بچه ای رفتارای خودمو دختر عممو مقایسه میکنم زمین تا اسمون فرق داریم ا ...

اصلا اینجوری نیس 

یکی دلش میخاد تا آخر عمر مجرد بمونه یعنی تا آخر عمر بچس؟ پختگی و بزرگ بودن آدما رو تجربه هاشون اطلاعاتشون ساختار مغزشون تعیین میکنه نه مجردی یا متاهل! خیلی از متاهلا رو دیدم اصلا سیاست زنونه نذارن هی با شوهرشون دعوا دارن 

توام فک نکن با ازدواج کردن قله اورست رو فتح کردی که با متاهل شدن فک میکنی واسه خودت کسی شدی 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
اصلا اینجوری نیس  یکی دلش میخاد تا آخر عمر مجرد بمونه یعنی تا آخر عمر بچس؟ پختگی و بزرگ بودن آ ...

الان این حجم از عصبانیت نشون میده هنوز به درک عقلی نرسیدین! 

پس لطفا ریپ نزنید🙂

آبی به رنگ احساس من💙
من حس میکنم تا زمانی که مجردی بچه ای رفتارای خودمو دختر عممو مقایسه میکنم زمین تا اسمون فرق داریم ا ...

ربطی به مجرد متاهل بودن نداره شما وارد دنیای متاهلی شدی یه چیزاییو تجربه کردی که اون نکرده و نمیدونه 

بعدشم ربطی به مجردی و متاهلی نذاره 

شما دقت کن دختر عمت و خودت تو چه محیطی بزرگ شدی؟؟ قطعا محیط تربیت تاثیر داره به طرز فکر کردن و تصمیم گرفتن 

الان این حجم از عصبانیت نشون میده هنوز به درک عقلی نرسیدین!  پس لطفا ریپ نزنید🙂

باشه تو با ازدواج کردن فیلسوف شدی همین کافیه 😘😘😊😊

ربطی به مجرد متاهل بودن نداره شما وارد دنیای متاهلی شدی یه چیزاییو تجربه کردی که اون نکرده و نمیدونه ...

ما هردو مجردی وحشی به تمام بودیم... 

لجباز،  و..... 

ولی با ازدواج من خیلی چیزا تغییر کرد و من فهمیدم روشی که پیش گرفتم فقط به خودم و شوهرم اسیب میزنه... 

واسه همین عوض شدم... صبور تر شدم... 

ولی دختر عمم هنوز همونه... 

تو متاهلی واسه خیلی چیزا مجبوری کوتاه بیای.. ناخواسته

ولی مجردی لجبازی و دوس داری کار خودتو انجام بدی... چون یه نفری

آبی به رنگ احساس من💙