2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله مثبت بشی منم دیروز وقت انتقال داشتم که بهم گفتن جنین نداری!!!!!همشو ذوب کردیم دفعات قبل!!! ...

عزیزم خدا کمکت کنه

نمی دونم چی بگم از ما هم خیلی دزدیدن

خدا ازشون نگذره 

این همه خرج 

این همه دارو این همه عوارض 

اخرشم از اول و اخرش می دزدن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

خدا به همرات

انشالله مثبت بشی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
انشالله مثبت بشی منم دیروز وقت انتقال داشتم که بهم گفتن جنین نداری!!!!!همشو ذوب کردیم دفعات قبل!!! ...

ای وای😢😢ایشالله دوباره پانکچر میکنی و جنینای عالی به دست میاد

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
ولی رسما چندتاخانواده نابودمیشه با اینکار یه حال بدی ام من  گریه نمیزاره نفس بکشم

عزیز دلم😭😭

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
برای مادر شدنت آیت الکرسی میخونم .ان شاءالله بحق مولود امروز دامنت سبز بشه. برای همه منتظرا دعا کن ...

ممنون عزیز دلم حاجت روا بشی انشالله

نمیشه که...

همون روز که برات برنامه میذارن،جنین هارو از فریز در میارن،تا روز انتقال آماده بشه

وگرنه بهتون دارو نمیدن

حتما جنین هاتون از فریز درنیومده از بین رفته

چون منم چندبار اینطور شد،از سه تا فقط یکی ش مونده بود