2777
2789
عنوان

میخوام طلاهامو بفروشم بدم به پدرشوهرم پولشو...

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین سرجات مگه بی عقلی؟  سر صبحی اعصابم بهم ریخت از تاپیکت بعده چهل سال سن با دو تجربه دو ...

بسیار کامل و جامع بود...و اضافه کنم ک شوهر و خانواده شوهر ذاتا بی چشم و رو هستن و در آینده بجای تشکر میگن میخاس نده 

شاید این بهار درخت آرزوهایم جوانه زد...🌱

چرا اينكار رو ميكنى!

موقع عروسى خودت يه كارى بكن

مثلن دارين خونه ميخرين با اين طلاها كمك كن خونه به اسم هردوتوون بشه! درسته پدر و مادرها گناه دارن اما واس بچه هاشون از جون و دل ميزارن و صد البته به جيبشون هم نگاه ميكنن بعد خرج ميكنن پدر شوهر توام حساب كتابش درسته! 

فعلن طلاهات رو نفروش الان تو اين دوره زمونه خودت جايى گير كنى باز هيچى ندارى اونوقت درد خودت رو نميتونى چاره كنى!

👥آدماییکهبهاندازهشمع🕯همروشناییندارنروماهِ🌙زندگيتوننكنين..!

شما جهیزیه خریدی زیاد درگیر دیگران نشو الان هم از روی جو گیری این پیشنهاد دادی دیگه بهش فکر نکن و به روی خودت نیار بعدشم لازم نیست از جیب بابات برای بقیه بذل و بخشش کنی طلا هم دوست نداری ولی برای پس اندازه دیگه خود دانی

تو هنوز عقدی زهرواقعی خانواده شوهرو نچشیدی بعدا روزی صدبار لعن بخودت میفرستی. 

پولی که الان ازسر دلسوزی و لطف بهشون میدیو بعد با گدایی و خاری باید پس بگیری.

طلاهاتو بذار پشتوانه زندگی خودت و آینده بچه هات

بذار شوهر دخترشون که مرده مایه بذاره نه تو.

توقعاتو از خودت میبری بالا

اگه خیلی تحت فشارن براشون وام جور کن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

نکن اینکارو طلایی که پدرت خریده میخوای بفروشی برا خانواده شوهر

من که بودم هرگز اینکار نمیکردم که بعدا پشیمون نشم طلاتو نگه دار برا زندگی خودت یه روز خواستی ماشین بخری زمین بخری بدردت میخوره 

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
تصمیم جدیه برای فروختن طلاها، الان گرمی چقدره طلا؟ خیلی ارزونه یعنی؟

خیلی ک نه ولی صبر کنی میتونی در عرض ۵ تا ۱۵ روز دیگه بستگی ب قیمت ها داره هواستو جمع کن میره تا ۲۷۵۰ ۲۸۰۰

دیشب ک گفتم دو و نیم بود الان نزدیکای ۲۶۰۰ اگه اختلاف زیادی نیست وزن کمه برو اگه اختلاف زیااد میشه صبر کن چون من وزن طلای شما رو نمیدونم