2777
2789

خواهرشوهر بزرگم قرار اواخر تابستون عروسی بگیره.. و پدرشوهرمم مشغول خرید جهیزیه هست. خیلی دنبال وام و اینا رفته 80 درصد پولای جاهاز از وام هست. واقعا دلم براشون میسوزه.. از طرفی هم عروسی خودمون قراره زودتر بگیره و برای همسرم خونه بگیره.. وااسه همین میخوام طلاهامو بفروشم بدم به مادرشوهرم ک بده به پدرشوهرم بزنه به زخماش😢 میترسم خودم بدم خجالت بکشه یا غرورش خرد بشه..

به نظرتون زشته این کارم؟!

به همسرم  و خواهرشوهر کوچیکم گفتم ک میخاام اینکارو کنم ولی تشکر کردن گفتن نمیخواد چون طلاهای دوران مجردی خودته و نباید بفروشی..

اما من وقتی اون خستگی و کلافگی پدرشوهرمو میبینم اذیت میشم انگار پدر خودم میاد  جلو چشام واقعا بغض میکنم برای پدرشوهرم

چه عروس خوبی

کاش قدرتو بدونن عزیزم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم اینکارو نمیکردم... هیشکی از فرداش خبر نداره

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیزم اگر میخوای همچین لطفی بکنی اوکی چقدر خوب. ولی در مقابل توقع و انتظاری نداشته باش چون اغلب موارد آدما همون جوری که تو توقع داری انتظاراتت رو برآورده نمیکنن و این باعث ناراحتی های طولانی مدت و کینه کردن میشه. من اگر جای شما بودم همچین کاری نمیکردم چون اونقدر روح والا و متعالی ندارم که بدون هییییچ توقع و انتظاری همچین کاری انجام بدم

من بودم اینکارو نمیکردم... هیشکی از فرداش خبر نداره

من اهل طلا و اینا نیستم برام مهمم نیستن برام بگیرن یا نگیرن بعدش... چیزیه برام لذتی نداره از وجودش خوشم نمیاد، ولی الان کلافگی پدرشوهرم دیوونم میکنه انگار من کلافم.. 😢

چ خانم خوب و مهربونی هستی ایول بهت  یک ماه صبر کن قیمت طلا بیشنر میشه اون نوقع رو ۲۷۵۰ ۲۸۰۰ بف ...

تصمیم جدیه برای فروختن طلاها، الان گرمی چقدره طلا؟ خیلی ارزونه یعنی؟

من اهل طلا و اینا نیستم برام مهمم نیستن برام بگیرن یا نگیرن بعدش... چیزیه برام لذتی نداره از وجودش خ ...

طلاتو نگهدار رو پول خونتون بذار

چرا پول خودتو بعد بامنت پس بگیری؟ تازه اونم طلای خونه ی پدریت! 

بزار رو پول خرید خونتون به همون اندازه هم از سند خونه به نامت بزنن، هم بهشون کمک کردی هم پول باباتو هدر ندادی

بشین سرجات

مگه بی عقلی؟

سر صبحی اعصابم بهم ریخت از تاپیکت

بعده چهل سال سن با دو تجربه دوتا خانواده شوهربهت میگم هیچ خانواده شوهری حتی بهترینشون با این کارت نمیگن وای به به چه عروس فداکاری!!!!!! و قدرتو بدونن!

مطمین باش فقط توقعشون رو بالا میبری فقط پرروتر میشن در آینده از طلایی که بابات برات خریده هم مایه میزاری؟! من آدم مادی نیستم فقط عاقلم و تجربه هامو آجر کردم برا زیر پام و به همه هم میگم و ترسی ندارم چجور قضاوت بشم

جوگیر نشو الان کم سن و سالی بی تجربه ای خامی….ولی لازم نکرده تو به فکر زخمای اونا باشی، نو مسئولش نیستی

اینو یاد بگیر بزار یکی اول یه قدم برات برداره بعد تو دوقدم بردار، لازم نیست کسی قدمی ور نداشته تو براش راهپیمایی کنی!!!!

خودو کوچیک نکن، ۹۰٪ درصد اختلافات زوجین سر خونواده طرفینه، هرچی بیشتر بگذره عمیق تر میشه….این وسط همیشه دخترا آسیب جدی خوردن

نمیخام بعدا تو تاپیکا ببینمت خودتو لعن و‌نفرین کنی و هیچکی نگفته بود این کار و نکن

نهاااایتش آدمای خوبین، تو هم در طول زندگی حدود رعایت کن و احترامشون رو‌حفظ کن خوب باش و جبران کن نه اینطور!  

تو موظف نیستی جورکش باشی! هرچه قدرررررم که خوب باشن چششون کور دندشون نرم برا بچه هاشون زن گرفتن موظفن راهشونم بندازن ، تو این وسط چیکاره ای خودتو میندازی وسط مثل خودشیرینا؟! 

حرفام تلخه تنده ولی حقه شایدم بگی بدجنسم! ولی از رو دلسوزی تک تکشو‌نوشتم برات،  ای کاش دخترامون عاقلتر و آینده نگرتر و‌محتاط تر بودن

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 
عزیزم اگر میخوای همچین لطفی بکنی اوکی چقدر خوب. ولی در مقابل توقع و انتظاری نداشته باش چون اغلب موار ...

حق!

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 
طلاتو نگهدار رو پول خونتون بذار چرا پول خودتو بعد بامنت پس بگیری؟ تازه اونم طلای خونه ی پدریت!  ...

حق!