2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
راستی اینو هم یادم رفت بگم ، باباش گفتش ما رسم نداریم جهاز بدیم و جهاز هم گردن پسره . علاوه بر مهر ...

اره والا دختری که بخواد پسری بدبخت کنه با مهریه پایینم بدبختش میکنه ربطی نداره خونواده بخاطر دلگرمی دختر مهریه تعیین میکنن نه اینکه بزارن جیبشون

اصرار داری ندونی؟عزیزم اگر میخواستی برات کامل توضیح میدادم ندونستن عیب نیست 

شما لازم نیس توضیح بدین کسایی بودن که قبل از شما با لحنی بهتر توضیح دادن

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم . خیلی طرف خانوادشه  همه دارن بهشون میگن اشتباه میکنین ولی حرف حرف خودشونه

پس خداروشکر که شرش کنده شد هیچ غمتم نباشه ! مگه مغز خر خوردی منتظری که پشیمون شه و برگرده ؟! کسی که طرف یه همچین خانواده خسیسی یه و ده تا سکه رو مهر میدونه تو این زمونه .پس فردا بری سر زندگیت باباش بگه به زنت خرجی ندی میگه چشم بگه برنج و گوشت و مرغ نخر چون گرونه بگه چشم و بگه مهمون نیاد خونتون بگه چشم و هر چی بابام بگه ، اونوقت میخوای چکار کنی؟ خوب شد خودشو نشون داد 

یکی به خودت بگه اطلاعاتت همه غلطه، بده‌ که بهت گفتم بری مطالعه کنی یاد بگیری

چون بقیه گفتن جریان چه جوریه خودمم فهمیدم تو نمیخواد بگی غلطه😐👌🏻

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
چند روز گذشته؟ خودت یه پیام بده که حالت خدافظیم داشته باشه بفهمه که اگه به خودش نجنبه ممکنه همه چیز ...

خانوادشو دیدم 

گفتن با پدرت حرف بزن راضی شه 

گفتم من کاری از دستم برنمیاد 

و فهمیدن 

با خودشم حرف زدم فهمیده 

ولی لج کرده و طرف خانواده شو گرفته 

بچه ها مهریه اگر شد هم الاستطاعه بزنید ولی بزنید من فقط برا قانون ارث میگم و همچنین اگر عندالاستطاعه زدید حداقل حق طلاق بگیرید باقی حقوق پیشکش 

قرار نیست با طلاق مهریه بدن اما الان داریم زیادمیلینبم مرد د ازای بذل مهریه طلاق میده در ازای بذل مهریه حضانت میده سعی کنید توی این قانون نابرابر ی چیزی برا خودتون نگه دارید 

.

عزیزم اینم گفته بایر بیای طبقه بالای ما زندگی کنی . بله درسته اگه کوتاه میومدیم باید همیشه ودتاه می ...

منم خواستگار داشتم هم سر مهریه بحثمون تا ۳ نصف شب طول کشید هم میگف تو اپارتمان خودمون یه واحد مال ما بریم اونجا یعنی میخواستم با جفت پا برم تو دهن هر سه تاشون ولی متاسفانه فقط میتونستم نگاه کنم و حرص بخورم واقعا بهم برخورد انگار اومده بودن معامله بعد مسخرگیش اینجاس ادعای عاشقی هم میکرد

اسی من با عزت و احترام ۳۱۴ تا سکه مهرم کردن... کلی هم با التماس و برو بیا جواب بله را گرفتن بعدش انقد زبونشون دراز بود و اذیت کردن حالا شما که از اول اینجوری هستن باور کن بعدا بیشتر اذیت میشی..من ۱۳ ساله متاهلم و بهت میگم از اول سفت بگیر که اگر نگیری بعدا چوبشو میخوری

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خانوادشو دیدم  گفتن با پدرت حرف بزن راضی شه  گفتم من کاری از دستم برنمیاد  و فهمید ...

اگر ازدواجتم سر بگیره زندگی سختیو با این بچه ننه داری بالغ نیست وباید پیر بشی تا بزرگش کنی وموفقم نمیشی

یعنی تو ایران که تمامممم حقوق بر علیه زن هست  خاک بر سر کسی که از مهریه بگذره  منظورم ۷۰ ...

دقیقا به چیز شنیدن که زن کالا نیست که قیمت داشته باشه اما خبر ندارند که توی زندگی واقعی چه خبر هست

تماممم قوانین به نفع مرد هست و این یک حقیقت هست که هرچیزی که ثبت محضری بشه در واقع یک نوع معامله هست حالا بیان بگن نههه ارزش زن پایین میاد و فلان 

من تا حالا از نزدیک ندیدم زنی الکی بخواد مهریه بگیره