2821
2789
عنوان

فشار خون 10 روی 5/9 طبیعیه؟؟؟ 🤔🤔

573 بازدید | 23 پست

از صبح یکم سرگیجه و ضعف داشتم پریود هم هستم، الان فشار گرفتم 10 روی 5/9 بود گفت طبیعیه.بابامم گفت اره نرماله، نیوفتم چیزیم بشه 🫤

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بابد ببینی فشارخونت در حالت طبیعی چقدره یکی هست فشارش ۱۲ همیشه وقتی ۱۰ بشه حالش بد میشه یکی مثل من فشار پایینه تا هفت و شش هم رسیدم غش نکردم😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بابد ببینی فشارخونت در حالت طبیعی چقدره یکی هست فشارش ۱۲ همیشه وقتی ۱۰ بشه حالش بد میشه یکی مثل من ف ...

همیشه 11 روی 8 یا 10 روی 7 بودم. اولین باره 5 زده 

همیشه 11 روی 8 یا 10 روی 7 بودم. اولین باره 5 زده 

یه چیز نمکی بخور بعدش یه شکلات بخور آب هم بخور قشنگ قندی نمکی میشه میزون میشی 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من هشت رو پنجم بعضی وقتا😶

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
فشار ١٨ رو ١٢ چ جوریاس

باید ببینی حالت نرمالت چنده. ولی معمولا بالاس. 

مثلا خاله خودم 17 رو 12 نرمالشه چون فشار خون داره

ده خوبه 5،9 یکم پایینه ی چیز شیرین یا شور بخوری خوب میشی استراحت کن چون خون از دست میدی این جوری شدی ...

مرررسی❤❤

بابد ببینی فشارخونت در حالت طبیعی چقدره یکی هست فشارش ۱۲ همیشه وقتی ۱۰ بشه حالش بد میشه یکی مثل من ف ...

دقیقا من فشارم تو حالت سیری و نرمال و سرحالم تازه میشه ۱۰😂 همیشه رو ۸ یا ۹ ام اگه مریض باشم تا ۶ ام رفتم و فقط بیحال شدن و زنده موندم😂 جان سخت کی بودیم ما 

2825
2823
2791
2779
2792