2777
2789
عنوان

دکتر زنان

864 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.من چندماهه بعداز پریودیم ترشحات خونی و لکه خون دارم تا ماه بعد که باید دوباره پریود بشم.یعنی پاکی نمیبینم اصلا🥺🥺🥺

میل جنسی هم ندارم و شوهرم شاکیه.میشه لطفاً دکتر خیلی خوب که ازش جواب گرفتید رو بهم معرفی کنید که برم پیشش و درمان بشم🙏🙏🙏🙏🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رضایت داشتید ازش؟؟برم نتیجه بگیرم🥺🥺 دیگه داره از این وضعیتم حالم بهم میخوره 😭😭

دوتا از دخترخاله هام برای مشکلات قبل بارداری ترشحات وپریودی و بارداری پیششون رفتن خیلی راضی بودن خودمم دارم میرم پیشش .

اینستا داره بزن همه تو اینستا و گوگل ازش تعریف کردن قیمتشم مناسبه

دوتا از دخترخاله هام برای مشکلات قبل بارداری ترشحات وپریودی و بارداری پیششون رفتن خیلی راضی بودن خود ...

بنظرتون درباره میل جنسی هم ندارم میتونه کمکم کنه؟🥺

اره میل جنسی کم بشه ممکنه بخاطر سردی رحم یا کم شدنه هورمون های جنسیه که میگه آزمایش بدین براتون آمپو ...

الان برای این مشکلم باید پیش ماما برم یا متخصص زنان ؟؟

من فرق اینا رو نمیدونم 🥺🤭🤭

الان برای این مشکلم باید پیش ماما برم یا متخصص زنان ؟؟ من فرق اینا رو نمیدونم 🥺🤭🤭

حتما برو پیش متخصص زنان. تشخیص این چیزا اصن از ماما برنمیاد الکی زمان از دست میدی. منم خونریزی شدید داشتم یه مدت بین پریودامم خونریزی  و درد داشتم. پیش دکتر فاطمه سیدی رفتم که گفت کیست دارم. تو کار تشخیص و درمان واقعا عالیه. من با دارو خوب شدم