2777
2789
عنوان

بچت اولا خیلی قشنگ بود🤬🤬🤬

443 بازدید | 15 پست

امروز مادر شوهرم لای حرفها گفت دخترتو چشم زدن وگرنه چقدر اول قشنگ بود 😐😐😐

همینطور موندم ، بعد حرفشو درست کرد ، گفت البته چون قد کشید لاغر شد ،خوبه قدش خوبه

واقعا بدم اومد ازش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🖐️🖐️🖐️ای خدا چی میشد اینو میگفتم ،انقد دوس دارم زبون دراز باشم ولی حرف و واب نمیاد تو دهنم

عزیزم😅

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
به منم همیشه میگن🥺خب اخه بچه روزای اول تپلی هست خاک و گلش شیرینتره.بورتر هست ..بامزه تره. ...بعضیا ...

اخه هرچی هست از گل خودشونه  شبیه پسرشونه، تنها نوه شونه به باباش رفته ، وای,بخدا که من خودم بور و چشم رنگی وسفیدم ،اصلا شبیه من نشده ولی واقعا زیباست، و تو عکس دسته جمعی مهدشون از همه خوشگلتره ، دلم میشکنه به خاطر لاغری این حرفها رو میزنن، منم گفتم بهتر که لاغره ،بچه های چاق زودتر بلوغ میشن، 

انقد دوست داشتم زبون دراز و حاضر جواب بودم ، ولی متاسفانه فقط تاپیک بلدم بزنم ،رو در رو دهنمو می بند ...

از اینجا که یادبگیری دفعه بعدی جررش میدی نگران نباش😀

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 

باید میگفتی اتفاقا هرکی تازگیا دیدتش گفته چقد شبیه مادربزرگ پدریش شده

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

بچه ها خودشون تو یع سنی اول خوشگلیشون میره ولی باز خوشگل میشن

چون زیاد بازیگوشی میکنن و میرن بیرون و قد میکشن لاغر میشن و ...

دوباره تو نوجوانی شروع میکنه خوشکلترشدن

ولی حرفش درست نبوده ایشون

مطمئنم دخترت خیلی نازه🥲🌱

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  

من باردارم اگه یروزی مادرهمسرم اینطور میگه..

حتما ناراحت میشدم اما مودبانه جوابشو میدم.

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤