2777
2789
عنوان

یه سوال زنونه خواهشا مسخره م نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1730 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش میگه من حواسم هست...با کاندوم راضی نمیشه .... ایودی هم نمیزاره من بزارم...بیست و چهارسالمه

من ۲۷ سال ایودی داشتم

خیلی عالی بود 

مشکلی نداشتم 

اصلا هم شوهرت متوجه نمیشه 

نگران نباش

ساده و بی ریا

عزیزم 

اولا اینکه سوال پرسیدن اشتباه نیست 

از ترس مسخره شدن سوال نپرسیدن اشتباهه 

در ضمن ایودی هیچ مشکلی ندارع 

چون قسمت بالای رحم قرار میگیره 

بالا ترین نقطه 

و معذرت می‌خوام همسرتان هر چقدر سایزش بزرگ باشه بازم به نقطه نمی‌رسه 

خود واژن ۷_۸ سانتی متر درازا داره 

رحم هم ۱۲_۱۳ سانت 

پس نگران نباش 

در آخر هیچ روش جلوگیری صد درد صدی نیست 

بازم جلوگیری طبیعی تون رو ادامه بدین 

سعی کنید سالانه چکاپ انجام بدید توسط پزشک که مشکلی پیش نیاد 

من ۲۷ سال ایودی داشتم خیلی عالی بود  مشکلی نداشتم  اصلا هم شوهرت متوجه نمیشه  نگر ...

مرسی عزیزم از راهنمایبت....اخییییش کمی حیالم راحت شد ....کاش زچدتر از این حرفا تایپیک میزدم

خداجون عاشقتم...شکرت بامعرفت  
ن خب تو اقدام نیستیم ک من برا احتیاط میخام بزارم

بنظرم نذار خیلیا گذاشتن و بد بوده یا خونریزی یا لکه بینی اپنم پنهانی خیلی بده چون مواظبت میخاد تو رابطه 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
عزیزم  اولا اینکه سوال پرسیدن اشتباه نیست  از ترس مسخره شدن سوال نپرسیدن اشتباهه  ...

اخه این روزا بعضیا فقط دوست دارن ب ادم گیر الکی بدن گفتم منم الان بیام سوال کنم چند نفر ممکنه مسخره م کنن ک خداروشکر من اشتباه فکر میکردم و افراد خیلی با فرهنگی اومدن و جوابمو دادن...مرسی عزیزم از راهنماییت....خیلی خوشحال شدم ک کمکم کردین

خداجون عاشقتم...شکرت بامعرفت  

حتما بهت میگم تا فردا و اینکه بازم خواهرانه گفتم بچه هات با هم بزرگ می‌شوند و خوب دیدم و تجربه کردم نشه یه مدت دیگه حال و حوصله و اقتصاد و مدرسه نمیزاره بیاری هی بهونه میاد دلزده میشی از بچه 

مرسی عزیزم از راهنمایبت....اخییییش کمی حیالم راحت شد ....کاش زچدتر از این حرفا تایپیک میزدم

نگران نباش 

اگه میتونی یه جای خوب بزار 

دستگاهها همه مثل همه ولی کسی که میزاره باید درست و دقیق بزاره

اذیت نشی 

میرنا جدیدترین دستگاه و خونریزی رو هم کنترل میکنه ولی قیمتش خیلیییییی بالاست

ساده و بی ریا
اخه استرسش خیلی اذیتم میکنه

اضلا نترس من خودم شش ساله ازدواج کردم و از اول جلوگیری طبیعی بود و اصلا خطا نداشت

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕