الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جمع کردن پول و تبدیلش به ماشین، طلا و .... و بعد خرید خونه با کمک فروش ماشین، طلا، و گرفتن وام و دادن خونه به رهن کامل برای چند سال تا وقتی بتونی پول رهن رو جور کنی
تازه بهتره خرید رو از خونه های ارزونتر شهرتون شروع کنی و کم کم بفکر خونه مورد پسندت باشی.
ببین طرف ما رسمه باید اول خونه داشته باشن بعد زن بگیرن
یعنی یه مورد داشتیم که نزدیک پنج سال عقدشون طول کشید تا خونشون اماده شه بعد عروسی گرفتن...
بنظرم این سختگیری خانواده ها تو این مورد خیلی خوب بوده
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️