2777
2789
عنوان

مادر هایی که سه تا بچه دارین بیاین 🤭🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2485 بازدید | 111 پست
من دوتا دارم این یکیم تو راهه  بچه ها که پدر در میارن ولی بچه هام ساکتن منم شکم ندارم کلا ول ...

ورزش کن ان شالله بزرگ نمیمونه

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مشکلات قلبی و استرسی ندارید بهتون ورزش ems توی ۲۰ دقیقه رو پیشنهاد میکنم.

عالی عالیه هست.

بعد از اتمام دوره اگر نیاز داشتید میتونید دوره بعدی هم برید.

بعدش که به اندام دلخواه رسیدید، برای اینکه همیشه ثبات وزن داشته باشید ۱ روز درمیون یا روزانه ورزش ایروبیک یا چربی سوزی همراه با هوازی یا فیتنس رو برید.

ولی اول Ems.  این ورزش عشق منه.😅

ژنتیک خیلی تاثیرداره. همون بلاگر خارجی ک‌میگی یکیشون سه تا بچه داره نه ورزش میکنه نه رژیم. شکم تخت ل ...

آخه عزیزم یکی دوتا نیستن. خیلیییی زیادن 

و نفری 5 تا هم بچه میارن ولی یذره شکم ندارن. 

اول فکر کردم شاید خودشون به دنیا نمیارن و رحم اجاره ایه

عکساشونو دیدم خودشون آورده بودن

آخه چطور ممکنه 🤣

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
من قبلا میرفتم خیلی خوب بود اصلا برای لاغری هم نباشه واسه سلامتی بدن و حال خودم آدم لازمه ورزش

هزینه اش خیلی زیاده اینجا ۵۰۰ واقعن از دلم نمیاد ماهی پونصد بدم باشگاه از یک طرفم خیلی بد هیکلم

با دوتا بچه شکم و پهلو دارم چجوری اب کنم ورزش هم که میکنم سریع میفتم روی لکه بینی و خونریزی

نون و برنج کم بخور، دراز نشست کن

اگر مشکلات قلبی و استرسی ندارید بهتون ورزش ems توی ۲۰ دقیقه رو پیشنهاد میکنم. عالی عالیه هست. بعد ...

مرسی عزیزم برم ببینم چطوریه ورزشش

اگر مشکلات قلبی و استرسی ندارید بهتون ورزش ems توی ۲۰ دقیقه رو پیشنهاد میکنم. عالی عالیه هست. بعد ...

راستی بدن سازی یه وقت نری.

چون فعلا شکم شما چربی داره اگر بدن سازی بری عضلات سفت میشه و دیگه آب نمیشه.

باشگاه باید بری  بدنسازی با دستگاه قشنگ چند ماه بری شکم سفت میشه

نمیشه عزیزم سرم شلوغه باید تو خونه انجام بدم فقط