2777
2789

سلام عزیزای دلم 

میگم کسی از شما بعد بچه ی سوم تونسته شکمش رو آب کنه؟ 

اگه میشه بگه ببینیم میشه یا نه🙂

خودم چند تا بلاگر خارجی دیده بودم تو اینستا راحت شکمشون رو تخت میکردن بعد زایمان... ولی با رژیم و ورزش. 

گفتم ببینم آیا اینجا کسی تونسته شکمش رو تخت کنه با وجود چند بچه 😀

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم ولی باید بگم اگه قبل از زایمان عضلات شکم رو قوی کنین بعد زایمان خیلی راحت تر شکم اب میشه

عزیزم چند تا ورزش میگی برای سفت کردن؟ 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
سه تا دارم ولی شکم ندارم بس که فعالیتم زیاد 😂

ماشالله بهت عزیزم ولی فکر کنم ژنت خوبه. 

حالا ورزشی هم میکنی؟ 

نون و برنج کم میخوری؟ 

سه تا بچه دارم و متاسفانه یه شکم گنده دارم.منتظرم امتحانای دخترم تموم شه بچه رو بزارم پیشش برم باشگا ...

عزیزم کاربر بالایی هم که اسمش گلهای منه شمایی؟