2777
2789
عنوان

دیروز عروسی رفته بودم.....

295 بازدید | 8 پست

دیشب با مامان و بابام و داداشم و زنداداشم و خودم و بچهام رفتیم عروسی عمه م. بعد اون یکی عمه م پسرش شوهر خواهر همسر قبلیمه (طلاق گرفتیم بلاخره) بعد پسرش و زنش نبودن اما دخترشون بود. دخترم رفت باهاش صحبت بکنه منم دیدم دارن میخندن و خوشن کاری به کارشون نداشتم آخه یه مدت خیلی دوست صمیمی بودن. دیشب برگشتیم خونه مامانم (ما چون داریم خونه میخریم نمیخوام پیش مادرشوهرم باشم چون واحد پایین خونمون رو مادرشوهرم میشینه تا وقتی که جابجا بشیم پیش مامانم میمونیم) دیدم دخترم اعصبانی شنلشو پرت کرد روی زمین گفت این چه عروسی لعنتی بود رفتیم ما آخه؟ بهش گفتم چیشده گفت هانا (دختر عمه ش) گفت بهم بابا نامزد کرده تازه همش مسخرم میکرد میگفت تو که ننه بابات ۲۰ روز نشده طلاق گرفتن چرا اومدید عروسی. 

چیکار کنم بنظرتون زنگ بزنم به شوهرم؟

خواهر گلم...امیدوارم خوب بخوابی.  مامان هنوز اتاقت رو جمع نکرده. تو هیچوقت از یاد ما نمیری.

زنگ بزنی چی بگی؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزنی چی بگی؟

بهش بگم نامزد کرده یا نه آخه بعد از طلاق بهم گفت بزار خودش خاک طلاقمون خشک شه بعد بریم ازدواج کنیم

خواهر گلم...امیدوارم خوب بخوابی.  مامان هنوز اتاقت رو جمع نکرده. تو هیچوقت از یاد ما نمیری.
بهش بگم نامزد کرده یا نه آخه بعد از طلاق بهم گفت بزار خودش خاک طلاقمون خشک شه بعد بریم ازدواج کنیم

نه دیگه به شما  مربوط نیست عزیزم 

خودت و بزن بی خیالی 

واگه زنگ زدی بگو بچه خواهرت حق نداره جدایمان و به رو دخترمون بیاره و اذیتش کنه

اگه میشد به حرفش اطمینان کنی که طلاق نمیگرفتی 

تو چقدر ساده ایی 

تازه ممکن بحث نامزد کردن هم واقعی نباشه

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

نکن همچین کاری

شما دیگه دو تا ادم بی ربط هستین پس کاراتون به هم ربط نداره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

شاید مامانش یادش داده اینجوری بگه بچه، تا تو حرص بخوری، خودتو بزن به بیخیالی ولی بعدا به شوهر سابقت بگو که نمیخوام جداییمون به بچمون لطمه بخوره موقع صحبت باهاش چه خانواده من چه خانواده تو خیلی مراقب باشن چیزی نگن بچه غصه بخوره