2777
2789
عنوان

خیلی عصبی شدم دخترم زدم

1059 بازدید | 67 پست

ماه چهارم بارداری هستم 

یه دختر ۷ساله 

یه پسره ۲۰ماهه دارم 

ولی الان خیلی عصبی شدم دست خودم نیست سر دخترم داد میزنم یبارم از شدت عصبانیت زدمش  اصلا دست خودم نبود 

بعدش انقد پشیمون شدم بردمش بیرون براش خرید کردم کافه بردمش خوراکی خورد که از ذهنش بره 

من اصلا دوست ندارم سر دخترم داد بزنم 

خونه مامانمم میرم بچه کوچیکم خیلی کثیف کاری میکنه 

مامانمم دیگه قر  قر میکنه نمیتونم اونجا هم برم 

شوهرمم تقریبا یه ماه رفته سفر کاری 

دلم میخواد بمیرم دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب مجبوری گذاشتی باردارشی..

اول به دوتا بچت برس یکم زندگیتو سر و سامون بده تا از آب و گل در بیان بعد میذاشتی باردارشی😐😢

میشه برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا💚
الان مامانم زنگ زده پاشدی رفتی بچه هات خونه کثیف کردن  الان مهمون میخواد بیاد  منم قطع کر ...

عزیزم این دوران قکم‌هورمون ها بهم میریزه و ادم حساس میشه  ب شوهرت‌زنگ بزن بگو من نیاز دارم پیشم باشی نمیتونم‌خونرو جمع کنم و خسته میشم اینا بگو دکتر گفته باید استراحت مطلق باشم تا بیاد پیشت

رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.

عزیزم شرایطت سخته تو هم آدمی حق داری گاهی کم بیاری.بخاطر نبود شوهرته

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴