2777
2789
عنوان

بچه های سال۹۸ کی میرن پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 29 پست
حتما بفرستش عالیه. چرا ندادی مداد دفتر دستش خب؟ بره پیش عالی تر هم میشه

پیش حتما میفرستم

مدادرنگی ومدادشمعی که داره ولی کلا اشنباه میگیره

چندبارم میگم اینشکلی بگیرنمیتونه

بامشتش میگیره کف دستش

پیش حتما میفرستم مدادرنگی ومدادشمعی که داره ولی کلا اشنباه میگیره چندبارم میگم اینشکلی بگیرنمیتونه ...

پسر منم همینه 

نگران نباش بابا درست میشه اونجا سختگیری میکنن یاد میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ۱۴۰۳ میشه پیش پیش دبستانی  یه جایی خوب بذار که معلم خوب باشه . خوب آموزش  بده  ...

ازکجا بدونم خوبه معلمه

شمامدرسه بردین

یا مهدکودک هایی که پیش دبستانی هم دارن خصوصی ان

پدرشوهرم معلم بازنشسته اس

میگفت مدرسه بهتره بامحیط مدرسه اشنامیشه

ولی حس میکنم مربی های خصوصی که تو مهدهستن بیشتربرابچه وقت میزارن

ازکجا بدونم خوبه معلمه شمامدرسه بردین یا مهدکودک هایی که پیش دبستانی هم دارن خصوصی ان پدرشوهرم مع ...

من شیراز هستم  این خانومه معلم کلاس اول مدرسه خصوصی هست 

بعد خونه اش چند طبقه هست یه طبقه شو برا پیش دبستانی گذاشته تایم عصر میرفت پسرم خیلی خوب بود رفتارش  برا بچه ها جشن میگرفت کیک درست میکردن باهم  باهاشون دوست بود  منم برام معرفی کردن  رفتم پیشش 

خصوصی ها هم نبست به جایی که هستید بپرسید ببینید کجا گذاشتن بچه هاشون راضین  از مربی نوع آموزشش چطوره هرچی با بچه دوست باشه بهتر یاد میگیرن الان پسرم کلاس اول دولتی هست معلم عالی مهربون 

اول مربی مهمه دوم محیط  هرجا بنظر خودتون بهتره بزارین  یا خصوصی یا دولتی

هم اینکه اگر مدرسه که میخواین کلاس اول ثبت نام کنیدپیش داره اونجا بزاری برای سال بعد با آرامش میره محیط آشنا هست

من‌پسرم مدرسه  که رفت گریه میکرد میترسید از شلوغی بزرگی مدرسه 

پیش حتما میفرستم مدادرنگی ومدادشمعی که داره ولی کلا اشنباه میگیره چندبارم میگم اینشکلی بگیرنمیتونه ...

عیب نداره یاد میگیره.

یکم باهم نقاشی بکشید اوکی میشه.

پسر منم مداد بلد بود دستش بگیره.ولی نقاشی اصلا.

پیش رفت همه رو یاد گرفت

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨