2777
2789
عنوان

بچه های سال۹۸ کی میرن پیش دبستانی

317 بازدید | 29 پست

سلام.

پسرم فروردین ۹۸

میگن مهر۱۴۰۳میره پیش

مداد اینا بلدنیست درست دست بگیره

چجوری تمرین کنم باهاش؟

بنظرتون پیش دبستانی مدرسه بره بهتره

یا ایناکه مهدکودک وپیش دبستانی ان؟؟؟

اگه نیمه اول باشه ۴۰۳

دوم باشه ۴۰۴

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما بفرستش عالیه.

چرا ندادی مداد دفتر دستش خب؟

بره پیش عالی تر هم میشه

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
پسر من دی ۹۷هس میره پیش ۱ امسال اسمشو نوشتم  اختیاریه  پیش ۲ هم سال بعدش  مال تو ه ...

پسر منم ۲۷ آبان  ۹۷ هست

ولی سال دیگه میزارم پیش دبستانی 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

آره ۱۴۰۳ میشه پیش

پیش دبستانی  یه جایی خوب بذار که معلم خوب باشه . خوب آموزش  بده 

من‌پسرم پیش  گذاشتم  معلمه خیلی مهربون بود با بازی  سرگرمي  یاد شون میداد   الان دفتر نقاشی بگیر نقاشی کشیدن  گرفتن مداد یاد بده خمیر بازی بگیر بازی کنه برای انگشت  هاش خوبه 

پسر منم ۲۷ آبان  ۹۷ هست ولی سال دیگه میزارم پیش دبستانی

اره گفتم ک احتیاریه 

چون تک فرزند هس بخاطر تنها نباشه وسرگرم بشه 

خیلی تنهاییم توشهر غریب 

وگرنه درسته اختیاریه

بچه برادر منم بهمن ۹۸ بدنیا اومد اونم مداد بلد نیست بگیره نگران نباش کم کم همه چی یاد میگیره  

من فکرمیکردم۴۰۴ میره میگفتم حالاوقت داره 

ولی نیمه اولیه زودترمیره

مداددست میگیره ولی اشتباه

میگم یعنی توپیش به مشکل نمیخوره