2777
2789

من و شوهرم دوماهه ازدواج کردیم هر دو ازدواج دوم و ایشون یه پسر دارن که حضانت با مادرشه من از روز اول بهش گفتم هیج راه ارتباطی نباید با اون خانم باشه چون خط قرمز منه و گفت قبول چون پسرش گوشی داره و دوساله با اون زن حرفی نزده ماهی دوبار هم میبینه که دوباره با خودم رفته در خونه اون زن

تا دیشب گفت میخوام برم خونش تا دوچرخه اش رو ببرم تعمیر کنه ازش خواستم منو ببره گفت نه نمیشه منم اول هیچی نگفتم بعدش نمی دونم چیشد از کوره در رفتم بهش گفتم چرا بدون من میری در خونه اون زنیکه و خشن وار به پام و پیشونیم زدم قبول کرد نره ولی برای اولین باز بهم فهش داد و گفت از چشمم افتادی منم آخر شب ازش معذرت خواهی کردم آشتی هستیم اما سرد حرفاش خیلی برام سنگین بود

باید چیکار کنم...

به نظرم سخت ترین دوران زندگیم مشترک یک سال اوله

این زمان خیلی باهم چالش دارید

اگه بتونی مدیریت کنی عالیه

و اینکه اون خانم رو پیش خودت و شوهرت بولد نکن نذار فکر کنه تو فکرت اون زن هست و نقطه ضعفه برات

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگع وقتی با کسی ازدواج می‌کنه قبلا ازدواج کرده و بچه هم داره باید به این چیزاشم فکر میکردی.. همون بچه راه ارتباطیه بخوای نخوای میرع اگه اینجوری دوست نداشتی باید با کسی ازدواج میکردی ک بچه نداشته باشع

اینقد حساسیت نشون میدی که اگه نخواد بره در خونش یا به اون زن فکر کنه الان ناخوداگاه فکر کنع اخه این کارا چیه ،اون اگه قرار بود با دیدنش فیلش یاد هندستون کنه که طلاقش نمیداد دوباره ازدواج کنه ،فقط داری زندگیتو به جفتتون حروم میکنی بااین کارت

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 
عزیزم به نظرم یکم اعتماد داشته باش به همسرت شاید به خاطر این ناراحت شده

بخدا بهش اعتماد دارم فقط نمیخوام تنهایی بده چون خودم جدا شدم میدونم خاطرات قبل هیچ وقت پاک نمیشه 😔

بخدا بهش اعتماد دارم فقط نمیخوام تنهایی بده چون خودم جدا شدم میدونم خاطرات قبل هیچ وقت پاک نمیشه 😔

خب با رفتنت هم که پاک نمیشن هستن خاطرات کاریش نمیشه کرد..اعتمادتو در عمل بهش نشون بده