2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه

253 بازدید | 6 پست

سلام قشنگا صبحتون بخیر 

کتابی میشناستید که سیاست های رفتاری براما خانوما رو گفته باشه؟

من شوهرم مرد مهربون و خوش قلبیه برام هرکاری میکنه هم از لحاظ مالی ساپورتم میکنه هم جنبه های دیگه

خانوادش خیلی اذیتم میکنن و باعث بحث و پرخاشگری بینمون میشن

یکم من حساس و عصبی شدم رو این موضوعات وهمینطور بچه هاهم بیشتر رو اعصابم تاثیر گذاشتن ۲۴ساعت توخونم 

نمیخوام بحثا باعث بشه شوهرمو از دست بدم با عصبانیت و پرخاشگری چون واقعا نمونست حتی برا موضوعی رفتم بودم پیش دکتر شوهرمم باهام اومد داخل بعد ۳سال که پیش اون دکتر میرم  ومیشناسمون اونروز گفت شوهرت خیلی مرد همراهیه واقعا هم راست میگه هیچی برامون کم نمیزاره 

فقط مشکلمون خانوادشه خودشم میدونه

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

من دوره زنانگی روانشناسی هست به اسم مریم اقایی گرفتم واقعا عالی هستش میتونه زندگی خیلیا رو تغییر بده 

دو خرداد قرار با تخفیف دوباره بذارش برا فروش 

اگه دوست داشتی بگیر

تنها روانشناسی واقعا دوست دارم این خانم هست

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من دوره زنانگی روانشناسی هست به اسم مریم اقایی گرفتم واقعا عالی هستش میتونه زندگی خیلیا رو تغییر بده ...

مرسی عزیزم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اوایل زندگی خیلی باهمسرم بخاطر خانوادش دعوا میکردم ولی الانکه ۱۰سال گذشته فهمیدم هیچ چیز ارزش ند ...

البته ماهم ۹ساله ازدواج کردیم و همچنان ولمون نمیکنن

سلام عزیزم ببخشید تو تاپیکت اومدم موضوع بی ربطی هستش .میخاستم یکم درباره رژیمی توضیح بدی.من استوپ کردم انگیزه ام داره میره.بعد اینکه لب به شیرینی و نوشابه نمیزنی؟نمیشه نوک زد و خورد 😅 ورزش هم‌بگی ممنونت میشم