2777
2789
عنوان

طلاق دادن زنم با یک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 284 پست
تو باید مسؤلیت انتخابتو بپذیری چون از اول اگر هم سطح نبودنو متوجه نشدی اختلاف سنی رو که میدونستی.طلا ...

هیچ کدومو نمیدونستم اخه دختر ۱۶ ساله چی میفهمه فقط دلم میخواست از خونه فرار کنم... مامان بابامم چشمشون به پسر پولدار و.خوش نام شهرو محل افتاده بود...

کورد سنندجم

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
تو باید مسؤلیت انتخابتو بپذیری چون از اول اگر هم سطح نبودنو متوجه نشدی اختلاف سنی رو که میدونستی.طلا ...

خانوادش فکر میکنند دلسوزند و من نمیفهمم چون بچم🤭

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری میتونن واقعن از بچشون دور باشن بعضی خانوما کاش یکمم ما بی رحم بودیم تا نابود نشیم😥

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌

اسی با اجازه شرمندم🙏🏻💖

☆●○●♡[اسمم ثمین هست. مهربونم میشه صلوات یا حمد یا آیت الکرسی یا هرچیییی خودت عشقت کشید به نیت اینکه عشقم برگرده باهم آشتی کنیم و مانع ها دفع بشن بخونی دورت بگردم؟ دلت شاد قشنگم♥️🌱]♡●○●☆

همه اینا رو دارم ولی مهریه خونه مو می‌بره ولی نگران نیستم میتونم مجدد بخرم بیشتر نگران آینده ه بچه. ...

نذار بچه بره زیر دست نامادری 

بایدتباش کنی تنش کم بشه توخونه 

مطمئنا دوطرفه مقصرین

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

همه میگن طلاقش بده و ولش کن تا ادب شه ولی درسته اذیتت کرده یه لحظه فک کن شاید خواست خدا بوده این زن به وسیله تو درمان شه اون مریض هست و مطمئن باش ریشه در بچگی اش داشته نذار بچت سرنوشت مادرش را پیدا کنه ببرش مشاوره و کمکش کن درمانش کن محبت کن کفش آهنی بپوش و تلاشت را بکن گناه هرچی باشه مادر همسرته اگه این وسط خواهرت اینجوری بود خانواده ات یا خودت طردش میکردین نه کمکش میکردین شده بستری اش کن ولی ولش نکن حداقل 1 سال تلاشت را بکن از نو شروع کن کفش آهنی به پا کن و جدی درمانش کن همین باعث بشی بچه خودت بی مادر نشه و با هردو باشه کلی رحمت برات سرازیر میشه من همسرم اوایل هنسن مشکلات ولی متفاوت تر داشت که من مطمئن بودم روانی هست کلی اذیت شدم ولی حالا خداوند کمکم کرده و بخاطر صبرم آرزوهام را برآورده کرده 

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏

و اینکه کاش نمیذاشتید خانواده ات از این موضوع باخبر بشن چون حتی اگر آشتی کنید و درمان بشه همسرت اونا تا ابد از همسر شما کینه دارند و متنفر میشن و اینجوری حس منفی به همسرت سرایت پیدا میکنه و بین عروس و خانواده خودت تنش بوجود میاد 

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏
همه اینا رو دارم ولی مهریه خونه مو می‌بره ولی نگران نیستم میتونم مجدد بخرم بیشتر نگران آینده ه بچه. ...

یاد داداشم افتادم استارتر.

اونم از خانمش جدا شد بچش ۱۰ ماهه بود، خانمشبچه رو‌نمیخاست. داداشم ۱۰ سال خودش بزرگش کرد ، دوتا پرستار گرفت ، البته از اشناها پرسید که ادم مطمعنی باشه.سخت بود ولی گذشت دیگه پارسال مجدد ازدواج کرد ، خداروشکر خبیلی خوبه خانم جدیدش.

اما قبلش تا شش ماه زیر نظر مشاور بودن هرسه شون .

اسی فقط دعا میکنم الهی هیچ مردخوبی گرفتار زن بد نیفته وهیچ زن خوب گرفتار مرد بدوهیچ بچه ای بین طلاق وجروبحث پدرومادرش زجر نکشه!ولی وقتی زنت ۸سال هین اخلاقش بوده گمونم تا ابداین اخلاق خواهد داشت بچه بزرگ میشه البته بامحبت شماکه براش کم نزاریدولی شما میمونی وزن روانی که از زندگی لذتی نبردی وافسوس که کاش زودترازش جدا میشدم تاجوانی به فکر زندگی جدیدی باش اونم گرفتار یکی مثل خودش بشه شایدخوشبخت تربشه

کاش میشدسرنوشت را ازسرنوشت

متاسفانه یکی از نزدیکان من هم شرایط شما داره باکمی تفاوت خانومش مشکل روانی داره یه باریه مهمونی باهم وبچه هاشون نرفتندکلا زنه باخانواده شوهر توی این ۱۰سال زندگی یک ماه باهاشون رفت آمدنداشته بچه ها اسیروکبیراین جروبحثهای چندساله به نظرمن دارکج هرگز صاف نمیشه

یه فرصت دیگه بهش بده ولی تعهدازش بگیرکه میتونه خلق وخوی بدش کنار بزاره اگه تونست توی چندوقت خودش اصلاح کنه بخاطربچه اش که خوب اگه نتونست ارزش نداره هی کشش بدی تاجوان هستی وفرصت داری به فکرزندگی تازه ای باش

هیچ کدومو نمیدونستم اخه دختر ۱۶ ساله چی میفهمه فقط دلم میخواست از خونه فرار کنم... مامان بابامم چشمش ...

ای وای خیلی کم سن بودی که البته خودمم عروس کورداتونم و میبینم خانواده شوهرم چه جوری تو سن کم دختراشونوعروس میکنن و فقط و فقط از یه دختر ازدواجش مهمه   نه درس نه تحصیل نه پیشرفت هیچ فقط شوهر اونم شوهر دولتمند   حتما این اصطلاح برای تو هم اشناس