2777
2789

سلاملکم... 

امیدوارم حالتون خوب باشه دوستان... 

همین یه ساعت پیش دختر خاله ام بهم زنگ زد و بهم گفت که: آجی من یه دوست دارم که خیلی اون اوایل دوسش داشتم و اینا و خیلی باهم خوب بودیم ولی اون همیشه منو و میبرد تو جمع های عرق خوری که پر از پسر بودن و اینا اما من دوست نداشتم منو و ببره تو اون جمع ها ولی اون همیشه منو و میبرد و میگفت اگه نیای باهات قهر میکنم منم چون خیلی دوسش داشتم نمیتونستم بهش نه بگم بعد از چندوقتی که باهاش رفت و اومد داشتم و میرفتم خونه اشون و اینا ی روز ک رفتم خونشون دیدم مامانش خیز برداشت طرفمو و بهم گفت که تو دیگه مق نداری پاتو بزاری اینجا و من ی پسر دارم و تو حق نداری دیگه با دختر من بری و بیای و بهم گفت که تو دختر خ.ر. ا. ب. ی هستی و اینا... اون روز من از خونشون اومدم بیرون و مامانشو و اینا اصن دوس نداشتن من باهاش بتابم... بعدش این دختر حتی همکلاسیشم هست... خلاصه من خیلی براش ناراحت شدم چون واقعا دختر خاله ام سنی نداره و فقط15سالشه و یه خواهرم داره که 10سالشه و باباشم خیلی مرده ساده ای و خوبیه و مامانشم که خاله منه مریضی روحی داره و تو بیمارستان بستریه... بعد به منم به دختر خالم گفتم که خطتتو عوض کن و برو مدرسه و امتحانتو و بده و سیکلتو و بگیر و دیگه ام با این دختره در ارتباط نباش... 

به نظرتون بهش خوب گفتم؟... 

خود دختر خاله امم گفت که باشه و این کارو میکنم حتی دختر خالم این موضوع رو به باباشم گفته... 

دیگه چیکار کنه که دختره ولش کنه... 

تازه دختر خالم میگفت که آجی این حتی شماره منو و به کلی پسر میداد و منو و سیگاری و گلی کرد و اینا و دیگه منم باهاش نتابیدم... 

ولی خیلی دلم برا دخترخالم سوخت خدایی... 

خدایی که به شدت کافیست😍... 

گناه داره سنی نداره دوستش هزار بلا سرش میاره این فرشتش بده ک مادره بش حرف زده سر همین بهانه بیاره باهاش نگرده این همه دختر خوب هس بره ی ادم درست حسابی خودشو خراب نکنه بخاطر ی ادم بی ارزش سگ بشاشه ب این رفاقتا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي خوب بهش گفتي حرفت درسته

راست میگی؟.... 

آخه ها خیلی میترسه از این دختره... 

بهش گفتم مگه ازت عاتو داره که گفت نه... 

گفتم پس چرا میترسی... 

خطتتو و عوض کن و برو امتحانتو و بده و بیا بیرون... 

تازه خوبیش اینه که امسال سال آخر تو این مدرسه هم هست... 

راست میگی؟....  آخه ها خیلی میترسه از این دختره...  بهش گفتم مگه ازت عاتو داره که گفت نه ...

وقتي ازش اتو نداره چرا بايد بترسه اخه 😐

ممكنه به خاطر اين باشه كه خانوادش سختگيرن شايد 

موضوعو بفهمن براش بد شه 

گناه داره سنی نداره دوستش هزار بلا سرش میاره این فرشتش بده ک مادره بش حرف زده سر همین بهانه بیاره با ...

آره به خدا اینقدر ماهه که نگو... 

به خدا همه معلماشم فقط حرف از این میزنن اصن کاری به اون دختره ندارن... 

اون دختره حتی یبار فراریشم داده از تو مدرسه... 

حرف تنها ک فایده نداره تو باید حواست بهش باشه وقتی بهت اطمینان داره یجورایی در قبالش مسئولی باید م ...

آره دیگه بهش گفتم بیا خودم برات بهترین رفیقا رو پیدا میکنم و اینا... 

اما بهش گفتم فردا به بابات بگو خطتتو و عوض کنه و اون خطتتو و بشکون و بنداز دور... 

بمیرم براش حتی دختر خاله بیچاره ام همه دوستای مدرسه ایشو بخاطر این خانوم از دست داده... 

اون زمانا همه بهش میگفتن که این خانوم خوب نیستا... 

ولی این باهاش میتابیده.. 

بهتر که از زندگیش رفت بیرون... 

والا نمیدونم چرا مامانه اون دختره به دختر خاله من گفته خ. ر. ا. ب دختر خودش بدتر بوده... 

وقتي ازش اتو نداره چرا بايد بترسه اخه 😐 ممكنه به خاطر اين باشه كه خانوادش سختگيرن شايد  موضو ...

نه اتفاقا خانواده دختر خاله ام که سختگیر نیستن که رفته به باباش گفته.... مامانشم که تو بیمارستانه... 

باباشم قراره بره براش ی خط جدید بخره فردا... 

بعد حتی باباشم با خواهر و برادر و پدر این دختره حرفم زده... 

ولی جالبیش اینه مامانه این دختره زنگ زده به مامانجون دختر خاله ام و بهش گفته نوه اتون و جمع کنین از زندگی دختر من!... 

خودت بشو بهترین رفیقش   ب سن و سال و همکلاسی نیس ک رفیق

آره ها راستم میگی... 

تازه اینقدرم با من راحته که نگو از همه چیز زندگیش خبر دارم من... 

به غیر از این... 

که امروز خودش بهم گفت.... 

ولی خیلی دختر ماهیه فکرشو نمیکردم یه روزی یه عوضی بخاد از راه به درش کنه دختر خاله امو!... 

اينجا ديگه من بودم ببخشيدا ولي مي 💩دم بهشون 

نه اتفاقا مامانجون دختر خاله ام بهشوون جواب داده و گفته که نوه من تا ساعت12شب و اینا بیرون نبوده که وقتی با دختر شما تابیده اینجوری شده و مشکل از دختر شماست نه از نوه من!... 

و کلی بد و بیراه بهشون گفته... 

نه اتفاقا مامانجون دختر خاله ام بهشوون جواب داده و گفته که نوه من تا ساعت12شب و اینا بیرون نبوده که ...

دم مامانجون دختر خالت گرم ك طرف نوشو گرفته و حرف بقيه براش مهم نبوده نگفته فردا مردم حرف در ميارن 

دم مامانجون دختر خالت گرم ك طرف نوشو گرفته و حرف بقيه براش مهم نبوده نگفته فردا مردم حرف در ميارن&nb ...

آره بابا... 

واقعا کم پیدا میشه از این مامانجونا... 

ولی خو میدونی چیه! خدایی دختر خاله منم اهل اینکارا نبود وقتی یا این دختره که بهش میگفته رفیق فاب چرخیده اینجوری شده بود!...