سلام خانما خوبین
صبحتون بخیر
ماجرارو با جزئیات میگم تا تمام جوانب رو بسنجنین بعد نظرتون رو بگین
دوست همسر من (اقا)
ودوست من (خانم)
مدتیه که باهم آشنا شدن وقصد ازدواج وتشکیل خانواده دارن تواین مدت ما باهم بیرون دوسه باری چهار نفری رفتیم جاتون خالی خوش گذشته
اما پریشب برنامه چیدیدم که من،غذا بزارم یعنی شام وسایل اینا بردارم بریم اطرف ما فضای سبز بشینیم باتمام خسته گی هایی که داشتم بلند شدم وکارامو کردم خوشحال بودم که باهم میخاییم بریم بیرون ومن ی کادوی کوچیک برای روز دختر که چند روز دیگست برای دوستم گرفته بودم که اونجا بهش بدم ...
خلاصه قرار براین شد که دوست من با اسنپ که دوست،شوهرم براش گرفته بیاد محل ما ساعتای ۴ بعدظهر راه بیوفته اگر راه میوفتاد ساعتای ۴ یک رب ۵ محل ما بود
ما بیشتر صبر کردیم گفتیم شاید حالا ترافیک واینا بوده ولی من نگرانی دوسه باری زنگ زدم دیدم جواب نداد شوهرم گفت اینا باهم رفتن که خب من سریع تواین جور مواقع ایمانمو نمیدم گفتم نه اینطوری نیست که اگر باشه هم ایرادی نداشتا از نظر من وشوهرم!
تااینکه هرچی زنگ زدیم به دوستامون جفتشون جواب ندادن و ما متقاعد شدیم که آره شاید باهمن تصمیم گرفتیم دیگه زنگ نزنیم که کی میایین ما شام گذاشتیم تدارک دیدیم واینا!
که بعد یک ۴۰ دقیقه دوستم پیام داد عزیزم ببخشید آقای فلانی فلان جا کار داشتن اومدن از اون ور دیدن من شماهم بیایین اینجا بریم پاک سینما این پیام رو اطراف ساعت ۶ به من فرستادن درحالی که قرار بود ساعت ۴ راه بیوفتن باخودم گفتم یعنی شوهرم گفت یک کلام نمیتونستی بگی نمیتونیم بیاییم؟!
یا زحمت کشیدی دستت درد نکنه ولی نشد بیاییم همون اطراف ساعت ۴ بیایی اینجا کنارهم باشیم!
خییلی با این پیامش بهم ریختم هم من هم شوهرم درجواب کاملا خونسرد گفتم:
عزیزم سلام فدای سرت خوش بگذره ما نمیتونیم بیاییم دیدیم نه،شما جواب دادی نه داداش ماهم یکی از اقوام تماس گرفتن که باهم بریم بیرون!
بعد چند باری تماس گرفت جواب ندادم خودم زنگ زدم گفتم تمای گرفته عزیزم؟!!
گفت بابا فلانی دیر رسید فلان شد بهمان شد که من اصلا هیچ کدوم رو باور نکردم فقط گفتم عیب نداره خوش بگذره بهتون البته فهمید چه گندی زدن!
تمام زحمتای امروز و دبروزم به کنار
ارزش قائل نشدنشون به کنار
فقط میگم یک ذره معرفت به خرج میدادن حداقل معذرت خواهی میکردن یا میگفتن اینا این همه زحمت کشیدن حداقل بگیم بیشتر نکشن چون ما نمیخاییم بریم اون سمت ولی ازحق نگذریم خیلی خوش گذشت رفتیم با فامیل بیرون ❤️