2777
2789
عنوان

چند وقت بعد ازدواج مادر شدین؟

405 بازدید | 26 پست

من خودم سه ساله ازدواج کردم بچه نداریم

تا ۳ سال دیگه بچه نمیخوام

بنظرتون الان نیازه کاری بکنم که مطمئن شم مشکلی نداریم که خیالم راحت باشه؟۰

راهنماییم کنیدمرسی قشنگا

نگاه به تاریخ عضویتم نکن از سال ۹۷ نی نی سایتم😁😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دیربچه میخوام هرسال میرم‌چکاپ و سونو تا از وضعیت بدن و تخمدانام مطمئن شم

چه چیزایی لازمه جز ازمایش چکاب و سونو ؟ چیز خاصی میخواد؟

۲۳ سالمه همسرمم نیازه یا فقط خودم؟

بله عزیزم همسرتونم باید چکاب بره..من ۲۶سالمه ۳سال جلوگیری دارم..هم سینه هام فیبروکیستیکه همم دوتا میوم داره رحمم..دکتر بهم گفت حامله شو اگه زودتر شده بودی شاید اینارو نداشتی الان...بدن بلاخره وقتی حامله نمیشی واکنش نشون میده چون ساختارش واسه پذیرش بچس..

36 سالمه 

بیشتر از ده سال ازدواج کردیم و نداریم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بله عزیزم همسرتونم باید چکاب بره..من ۲۶سالمه ۳سال جلوگیری دارم..هم سینه هام فیبروکیستیکه همم دوتا می ...

چند بار به همسرم گفتم اما میگه هر وقت تصمیم داشتیم من میام ازمایش میدم راضی نشد .. چیکار کنم

یعنی الان میخوای باردار شی یا نه؟

آز ذخیره تخمدان بده یکمم گرونه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

همسرت ازلحاظ واریکوسل بررسی شه و آز اسپرموگرام بده همچنین سونوی بیضه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚