2777
2789
عنوان

اگ مجبور بودین به گذشته برگردین

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 49 پست
بابامو محکم بغل میکردم خیلی محکم

ولی منی ک درون گرام و هیچ وقت تاحالا اینکارو نکردم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرفتم به روزیکه شوعرمو اولین بار بغل کردم.. بهترین خاطرته و لذتی بود که داشتم تجربه میکردم و شوهرمم ...

همیشه اولین ها لذت بخش بودن براتون ارزوی خوشبختی میکنم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
ولی منی ک درون گرام و هیچ وقت تاحالا اینکارو نکردم

منم به شدت درونگرام ولی چون دیگه بابامو ندارمش دلم میخواست بود و قدرشو میدونستم

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

چه آرزوهایی ک به باد نرفت هیی روزگار 

آره بخدا ولی من واسه اینکه اردواج کردم و درسمو نخوندم خیلی خودمو سرزنش میکنم چون من همه ی شرایط درس خوندنو داشتم ولی تنبای از خودم بود، ولی الانم هزار مرتبه شکر ناشکر نیستم

باکدوم پول با کدوم پیشتوانه الان باید کارکنم ک زندگیمون بگذره اونم بادوتا بچه 

🙂امیدوارم ک خدا بهتون توفیق بده ک بتونید ب خواسته های قشنگتون برسید

🙂امیدوارم ک خدا بهتون توفیق بده ک بتونید ب خواسته های قشنگتون برسید

مرسی قشنگم❤

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر
هنوزم دیر نشده خدا میبخشه تو رو مشخصه ک پشیمون شدی وقتی توبه کنی ک ایمان هم ب خدا بیاری به جای همه ی ...

انشاالله توبه کردم اره خیلی پشیمونم ک چقد دیر سمت خدا اومدم

قبلنم سمت خدا میومدم ولی از ته دل و عمیق نبود گناهم میکردم الکی خودمو گول میزدم و خودمو با منطق های الکی قانع میکردم ک هر کی جای من بود همین کارو میکرد یا همین رفتار یا همین حرفو میزد 

امیدوارم منو ببخشه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

خیلی چیزاس خیییییییلی ۱.گناه نمیکردم😔 ۲.به خانوادم وخانوادش اجازه دخالت نمیدادم ۳.طرف شوهرمومیگر ...

در رابطه ب گناه توبه کنید هر موقع برگردین خدا قبولتون میکنه خداوند در خطاب با حضرت داوود) ای داوود اگر بندگان ک از من روی برگردانده اند میدانستند ک چگونه شوق و اشتیاق انان را میکشم و انتظار انها را میکشم بدون شک بند بند وجودشان از مبحت من از هم میگسست توبه کن شک نکن میپذیره

اندازه موهای سرم خیلی کارها نمی کردم کاش هیچ وقت گناه نمی کردم هیچ وقت اون دوتا نامزدی نمی کردم درس ...

🥺

انشاالله توبه کردم اره خیلی پشیمونم ک چقد دیر سمت خدا اومدم قبلنم سمت خدا میومدم ولی از ته دل و عمی ...

بخشیده مطمئن باش