2777
2789
عنوان

عروسی جاری حسود

2295 بازدید | 72 پست

امشب عروسی برادر شوهرم بود بی هوا یهو بدون هیچ مقدمه ای و خبری از قبل دیروز زنگ زدن و دعوت کردن

از همون دیروز ک خبر دار شدم اومدم کلی کم کردم ب همشون

عروسی ساده و بدون تشریفات گرفته بودن

واقعیتش برادر شوهرم با یه خانواده خیلی خیلی خیلی سطح پایین تر از ما و از همه مهمتر خودش ازدواج کرد

برادرشوهرم خیلی از دختره سر تره از همه لحاظ

اما نمیدونم چیکار کرده ک بدجور عاشقش شده

حالا از این چیزاش بگذریم

عروس آرایش انچنانی نداشت لباسام کاملا پوشیده بود

بعدش اونوقت دختر خواهرشوهرم میخواست با گوشی من عکس بگیره برادر شوهرم گفت ن با گوشی اون ن

انگار مثلا من میخوام عکس اونا رو چیکار کنم

خیلی ناراحت شدم خیلی بهم برخورد

حالا خوبه خودم نمیخواستم عکس بگیرم فقط چون گوشیم من حافظه بیشتری داشت و از گوشی بقیه کیفیتش بیشتر بود 

دختر خواهر شوهرم خواست با گوشی من عکس بگیره

خیلی ناراحت شدم

حالا خودم یک سال پیش عروسی کردم هرکسی اومد عکس و فیلم گرفت هیچ کسی بهشون چیزی نگفت

یکی خواهر شوهر بود یکی جاری بود یکی دختر خاله بود یکی کوفط بود همه جز خانواده بودن

ن مادر شوهرم چیزی گفت ن شوهرم ک ن بابا بزار عکس بگیرن زشته خب یادگاری میمونه

الان ک نوبت اونا میشه ما جز خانواده ب حساب نمیایم

واقعا شانس خوب چیزه بخدا

اومدم خونه با شوهرم دعوام شد الانم بیچاره اومده منت کشی عصابم ازش خورده

ولی این جاری من از همون روز اول ب من بیچاره حسودیش میشد ب گوشی من

گوشی من بخدا تنها کادو روزای نامزدیمه

ببخشید طولانی شد  فقط خواستم درد دل کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی ها حساس هستن 

من حتی  تو گوشی برادرم عکسی ندارم.  چه برسه به یکی دیگه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

😐😐چطور یهو عروسی میگیرین ماها چند ماه قبل خبر میدیم به همه خب بالاخره مردمم باید اماده بشن

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر

عزیزم چرا اینجوری برداشت می‌کنی آخه..

شاید بنده خدا مذهبیه و دوست نداره عکسش داخل گوشی کسی باشه...شما هم سختت بود به همسرت میگفتی موقع عروسیت نزاره کسی عکس بگیره دعوا نداره که..شما از اول با بدبینی رفتی جلو..

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
والا چی بگم خیلی ناراحت شدم بهم برخورد 

احتمالا چون  سطح این تازه عروس از شما پایین تر هست ! هر رفتارش رو به حسادت یا چشم و هم چشمی تعبیر می‌کنی . 

اینطوری فقط خودت داری از درون عذاب میکشی 

اون الان بغل شوهرش داره لذت میبره از زندگی ولی شما الان داری توی ذهنت رفتار هاش رو تحلیل می‌کنی . 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بابا ما رفتیم عروسی پسرخاله شوهرم  تو تالار قبل شام خواستیم عکس بگیریم  باور کن اصلا نمیخوایتم یهو به عروس گفتم یه عکس بگیدیم  عروس یعنی زن پسرخاله شوهرم یهو گفت وااای  مرد که عکس رو نمیبینه اخه شوهرم خیلی حساسه  شوهرم خیلی خیلی خیلی حساسه  نامحرم عکسو نبینه یوقت  و هز این دری وری هاااا اونوقت همین و که به شوهرم بعدا تعریف کردم گفت برووو  اونوقت که عروس اومد تو تالار  اصلا تموم سک و سینه هاش با ۶کیلو ممه اش رو انداخته بود بیرون دم تالار همه دیدن و پدرشوهرش از خجالتش سرشو انداخت زیر  راس میگه شوهرم یهو یادم افتاد وقتی اومد تو از در باغ تموم سینه هلش و ول کرده بود و به حدی عجیب بزرگ بود همه مردا خم دیدن اونوقت من با شب عروسیم با رو بنده و کلاه و... تموم جاهام همش پوشیده بود ولی تو تالار به همه اجازه عکس دادم !

همه چی چرا از دید بد می بینی؟ 

شاید طرف دوست نداره کسی عکسش بگیره شاید می ترسه بد بیفته هزار تا دلیل 

دلیل بر این نیست که۱۰۰ درد حسودی کرده 

اتفاقا آدمی که ک حرفش بزنه خیلی خوبه تا پشتت حرف بزنه بگه بی‌شعور بود بدون اجازه من ازم عکس گرفتند 

همه چیز برای خودت سخت نکن همه دشمن تو که نیستند 

اگه رفتار دیگه ای دیدی تازه اون موقع حق داری فکر کنی