2777
2789

تو ماشین با شوهرم حرفمون شد با اینکه چهار ماهه حامله بودم با مشت زد تو پهلوم خیلی گریه کردم هیچ اهمیت نداد فقط غر میزد ک چرا ی چیزی میگم تو هی جوابمو میدی 

خلاصه من اومدم خونه پدرم با خودش اومدم ک کسی نفهمه ناراحت شدم چون مادرم مریض هست نخواستم ناراحتی خودمم بیارم اینجا 

شکمم درد میکرد بهش گفتم اومد دنبالم رفتم دکتر و برگشتنی باز اومدم خونه بابام چون دکتر گفت استراحت کن از پله هم بالا نرو خونه خودم پله داره 

الان چهار روزه نه احوالی پرسیده ک چی شدم اصن بچه  چی شد حتی لباسم اینجا نداشتم پیام دادم گفتم برام لباس بیار جواب نداد دیگ ابجیمو فرستادم گفتم برو برام لباس بیار بنظرتون اینجا باید چیکارش کرد این مرد رو چطور باید تنبیه بشه به خاطر این رفتارش که رو زن حامله دست بلند کرده بعد انگار مقصر هم منم ک جواب منو نداد پیام دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم خیلی محکم بگیر قضیه رو تا به غلط کردن نیفتاده برنگرد

من به مامانم نگفتم ناراحت شدم گفتم دلم درد میکرد رفتم دکتر بهم گفته استراحت کن واسه این اومدم اینجا  چون مریض هست مامانم ناراحت میشه 🥺 هی می‌پرسه چرا زنگ نمیزنه چرا نمیاد سر بزنه بهت 

فعلا فکر بچه باش وقتی میبینی عصبیه باهاش یکی بدو نکن تا کار ب کتک زدن نرسه چون مردا وقتی عصبی بشن چی ...

رفتم دکتر گفت خوبه نترس فقط استراحت کن ولی خیلی سنگینه برام این رفتارش ک حامله بودم زد تو شکمم آخرش هم هیچ خبری نگرفت 

کاش خونه خودت میموندی میدونم شرایطت خاصه ولی اینجوری پشتی نرم گذاشتی زیر سرش اونم می‌دونه اینجا بهت ...

نه یکم دور باشم بفهمه ک این رفتارش چ تاوانی دارع ولی کلا شکمم درد می‌کنه خونه خودمم پله هست سخته

رفتم دکتر گفت خوبه نترس فقط استراحت کن ولی خیلی سنگینه برام این رفتارش ک حامله بودم زد تو شکمم آخرش ...

چیکار میشه کرد عزیزم مردای الان همه بی عاطفه شدن الان خانوما همه از دست شوهراشون عاصین هر کس شوهرش ی مشکلی داره بالاخره شمام کوتاه بیا چون دیگ مادر ی بچه شدی من خودم اوایل ازدواجم خیلی قد و ی دنده بودم ولی از وقتی پسرم بدنیا اومد خیلی عوض شدم همیشه سعی میکنم جلو بچم دعوامون نشه و صبوری میکنم اعصابمم آرومتره