2777
2789
عنوان

رشته دانشگاهی تون رو دوست دارید؟!

450 بازدید | 30 پست

سلام.

اونهایی که دانشجو هستید و یا فارغ التحصیل شدید؛ رشته ی دانشگاهی تون رو دوست دارید؟!

اگر نه.دوستش ندارید چجوری ادامه اش دادید؟!

(یعنی سخت نبود ادامه دادن‌و تموم کردن رشته ای که دوست ندارید؟)   نخواستید انصراف یا تغیر رشته بدید؟!

عاشقشم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس ندارم

دیگه مجبوری دارم تمومش میکنم

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

دوسش ندارم 

اصلا و عمراااا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چیه مگ رشتتون؟

مهندسی کامپیوتر

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

ددسش دارم ولی الان مرخصیم حسش نمیاد بخونم

چه خوب که رشته تون رو دوست دارید.

منم از زمانی که مجازی شد کلا حس درس خوندن ندارم.البته شاید چون رشته ام رو دوست ندارم این حس بیش تر بهم غلبه کرده.