2777
2789
عنوان

درمان آبله مرغون

315 بازدید | 20 پست

خانما شبتون بخیر داداش کوچیکم ابله مرغون گرفته اوردمش خومه ی خودم‌مواظبش باشم🥲

هر راهی بلدین بهم‌ بگین که کمتر اذیت بشه دونه هاش خارش دارن

بردمش دکتر فقط ویتامین AD بهش داد ولی تاثیر نداره

پیشاپیش ممنونم از کمکتون🧡🥰

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلستر هلو معجزه میکنه

برای خوراکی عزیزم؟ اخه میگفتن رو دونه هاش سرکه بزن من نزدم

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
فککنم پماد دیگه ای هست میزنن که خارش از بین بره ، از داروخانه بپرسین

چشم عزیزم مرسی از نظرتون

خواهرزاده منم دوهفته پیش گرفته بود

مامانم مدام بهش هندونه میداد و خاکشیر

پماد کالامین میگه مامانم‌باید بزنید شربت هم برای خارش دکتر داده بود

به هیچ وجه سرخ کردنی نباید درست کنی 

غذاهای کاملا سبک باید بخوره شیربرنج هم برای وقتی که حس میکنه داخل گلوش هم دونه زده

شوهرمنم امروز گرفته بدن درد شدید تب و لرز و صورتش و کمر و بدنش ب شدت ریخته بیرون 

دکتر کپسول اسیکلوویر داد و مسکن و انتی هیستامین

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
قرصی هس اسمش یادم نیس بخوره خارشش خیلی کمتر میشه

مرسی عزیزم فردا میرم‌بپرسم

الان همسرم خونه نیست بگم‌بگیره واسش

مرسی عزیزم فردا میرم‌بپرسم الان همسرم خونه نیست بگم‌بگیره واسش

خواهش😘قبل خاب حموم ببرش اما شامپونزن بهش بذارخنک بشه راحت بخابه.یه قرصم هس دکتر میده برازمانی که دونه ها زیزچشمش بزنه حتما بدش که نره توچشمش دونه ها

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
خواهرزاده منم دوهفته پیش گرفته بود مامانم مدام بهش هندونه میداد و خاکشیر پماد کالامین میگه مامانم‌ ...

خیلی ممنونم از کمکتون اب هندونه براش گرفتم الان خاکشیرهم خیس میکنم‌

گفت برام فرنی بذار براش فرنی درست کردم لب نزد اشتهاش خیلی کم‌شده