2777
2789
عنوان

درمان آبله مرغون

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 20 پست
عزیزم دلستر هلو بخر بده بخوره معجزه میکنه

چشم عزیزم میگیرم براش خیلی ممنونم از کمکتون

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
خیلی ممنونم از کمکتون اب هندونه براش گرفتم الان خاکشیرهم خیس میکنم‌  گفت برام فرنی بذار براش ف ...

خواهش میکنم عزیزم اگه عرق کاسنی هم داشته باشین خوبه

بله خواهر زاده منم تا سه روز اول اشتها نداشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمنم امروز گرفته بدن درد شدید تب و لرز و صورتش و کمر و بدنش ب شدت ریخته بیرون  دکتر کپسول ا ...

مرسی گلم‌دکتر ما فقط Ad و استراحت گفت بهمون 

منم ۱۰سال پیش گرفنم همینو دادن‌فقط🥲🤌🏻 مردم تا خوب شدم اخرشم جاش روی صورتم مونده

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
خواهش میکنم عزیزم اگه عرق کاسنی هم داشته باشین خوبه بله خواهر زاده منم تا سه روز اول اشتها نداشت&nb ...

چه خوب دارم براش میریزم تو خاکشیر میدم بهش مرسی از پیامتون💖💖

خدا نگهتون داره واسه همدیگه چه عشقی بینتونه

خودم ۷سالم بود ابله مرغون گرفتم خواهرم ۷سال ازم بزرگتر بود مدام بهم میگفت داری میمیری بعد حشره مینداخت روم میگف بدنت کرم زده به 

میشه امسال خونه م تکمیل شه وسیله های بنجلم جمع کنم برم خونه خودم هر کس زنگ زد گفت کجایی بگم خونه خودم  کاش بیای دعام کنی شاید دل پاکت پیش خدا اجر قرب خاصی داشته  باشه
خدا نگهتون داره واسه همدیگه چه عشقی بینتونه خودم ۷سالم بود ابله مرغون گرفتم خواهرم ۷سال ازم بزرگتر ...

عزیزم باهات شوخی میکرده بچه ها تا کوچیکن واس همون لحظه شوخی میکنن🤗🤗🤗