2777
2789
عنوان

اونایی که بچه هاشون اول به سوم جهشی خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 20267 بازدید | 86 پست
تو دوره ابتدایی دانش آموز روحیاتش قدرت جسمیش و خیلی چیزای دیگه از شروع کلاس تا سه چهار ماه بعد کاملا ...

دقیقا حرفای شمارو قبول دارم

شما بعنوان یه معلم میتونی بگی من به دخترم چی بگم که قبول کنه؟

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
خوب حرف شما منطقی منم خودم قبول میکنم ولی دخترم میگه من باید جهشی بخونم با مشاور صحبت کردم براش توضی ...

بچه کلاس اولی چیزی شنیده و یا دیده نه از عواقبش چیزی میدونه و نه اصلا میدونه منظور از جهشی چیه،

دوست نزدیک خودم فقط بخاطر اینکه با زنداداشش در رقابت میخواد این کار رو بکنه درصورتی که بچه داداشش هم کلا خیلی دلم براش میسوزه چون مامانش بلاگره این بچه کلا در عذاب روحی شدیده 😥😥

ولی اگر همچنان فکر میکنی باید این کار رو انجام بدی خب بچه خودته انجام بده،

چون نظر خواهی کردی و من چیزهایی که میبینم و چالشایی که همیشه تو کلاسم دارم رو بهت گفتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا حرفای شمارو قبول دارم شما بعنوان یه معلم میتونی بگی من به دخترم چی بگم که قبول کنه؟

عزیزم باهاش صحبت کن براش بگو تابستون ها وقت استراحت و بازی و کلاسای غیر درسی هست وگرنه آدم خسته میشه هی بخواد کل تابستونم مشق بنویسه.

ولی چون شما کلاس اولی هستی هفته ای یه بار باهم املا مینویسیم هر روزم برام یک صفحه کتاب داستان میخونی ،

اینجوری کلی بهمون خوش میگذره.

من پنجم رو جهش خوندم بزرگتر بودم و به خواست خودم بود... اگ سوالی دارین هستم🌱💚

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
بچه کلاس اولی چیزی شنیده و یا دیده نه از عواقبش چیزی میدونه و نه اصلا میدونه منظور از جهشی چیه، ...

ممنون عزیزم من با شما موافقم و میدونم بچم اذیت میشه متاسفانه معلم سر کلاس به یکی گفته این دختر گل من هم فکر میکنه حالا قراره چی بشه و من موندمو دوراهی که نمیدونم دخترمو چطور قانع کنم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
اصلا کار خوبی نیست من این تجربه رو داشتم و آسیب های زیادی تا بزرگسالی  برام داشت چون همیشه از ...

منم بودم ازم ب پنج خیلی آسیب دیدم همش کوچولو بودم اونا بزرگتر خیلی حس بدیه ای کاش هیچ وقت این کارو نمیکردم

معلم دخترم گفت من پیشنهاد نمیدم خیلی بدیها داره که واقعا نمی ارزه 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
بچه هشت ساله از کجا به ذهنش این اومده؟خیلی تعجب داره

معلم سر کلاس به یکی از بچه هاگفته تو میتونی بری جهشی بخونی

عزیزم باهاش صحبت کن براش بگو تابستون ها وقت استراحت و بازی و کلاسای غیر درسی هست وگرنه آدم خسته میشه ...

وای ن من اصلا موافق نیستم من خودم یکسال جهش خوندم پایه پنجم ولی برای برادرم که تازه میخواد بره پیش دبستانی از الان کلاس چرتکه نوشتیم و...  امادگی لازم رو کسب کنیم برا کمیسیون و جهش بیشتر از یکی دو سال زودتر از این سیستم اموزشی ایران بیاد بیرون البته بی احترامی نشه مادر خودمم معلم هستش💚🙏🏻بتونه بهترین سال های عمرش رو یک جور دیگه ای بهره ببره ن مثل من ک امسال دیپلم میگیرم و انگار تازه میخوام راهمو پیدا کنم ببینم چی کار میخوام بکنم💔👌🏻 زودتر از این مرحله عبور کردن به نفعشه 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤