2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکار میکنم میگه نمیخونم

بپرس ازش که برنامه اش چیه برای آینده . بگو باشه دانشگاه نرو ولی به جاش می خوای چیکار کنی ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
هرکار میکنم میگه نمیخونم

پسرمنم نهم هست ایشون هم همینه.نعدلش بالای۱۹هست اما واسه ازمون هیچ تلاشی نمیکنه.اوایل خیلی تاکید داشتم اما تیزهوشان نمیخوام فقط نمونه.جدیدا هم که وزیر گفته نمونه راحذف میکنم

منم نهم بودم نمونه دولتی قبول شدم

متأسفانه علاقه نباشه هیچ راهی نداره 💔

دختر شماهم مثل من هدف نداره یا زیادی تو مجازیه

گوشی ازش بگیر با نصیحت البته نه اجبار

ولی اصلأ دبیرستان مهم نیست کدوم مدرسهای بخواد ثبت نام کنه چون اکثر رتبه برترا اصلا مدرسه نمیرن

از سال دهم ماز ثبت نامش کن بگو اصلا هم مدرسه نره مدرسه بدرد نمیخوره

منم نهم بودم نمونه دولتی قبول شدم متأسفانه علاقه نباشه هیچ راهی نداره 💔دختر شماهم مثل من هدف نداره ...

مجازی اصلا نیست

گوشی داره ولی دستش نیست

الانمماز ثبت نامش کردم

فقط کلیپ ها رو میبینه نه تست نه ازمون

هر کسی میگه دبیر ها یکین مدرسه ها یکین . الکی میگه .

برای درس خوندن دبیر خوب استادای حاذق و دلسوز

کتابای خوب و کاربردی با تموم مراحل و راه حلها به صورت تکنیکی

مشاوره روانشناس

همه اینا باید باشه . سهمیه هم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم نهم بودم نمونه دولتی قبول شدم متأسفانه علاقه نباشه هیچ راهی نداره 💔دختر شماهم مثل من هدف نداره ...

حتما کلاس کنکور ثبت نامش کن

توروخدا اصلا مهم نیست مدرسه نره

من بودم اتفاقا میبردمش غیر انتفاعی که نخواد بره مدرسه

بعد ماز ثبت نامش میکردم از دهم میفرستادمش آزمون ماز بده و کلاس های ماز رو ثبت نام کنه آخ کاش یکنفر بود سال دهم این پیشنهاد رو به خودم میداد

شما وظیفتون ببریدش مشاور و راه روش رو بهش نشون بدین اما اگر واقعا دلش نخواد نمیشه گلم...

من یه خواهر دوقلو دارم کنکوری هستن یکی خیلی درس میخونه اونیکی رو مامانم هر کاری کرد نمیخونه که نمیخونه مشاور و آزمون و...فایده نداشت دیگه نمیشه همه درس خون باشن

مجازی اصلا نیستگوشی داره ولی دستش نیستالانمماز ثبت نامش کردمفقط کلیپ ها رو میبینه نه تست نه ازمون

حتما خیلی از درس ها عقب مونده و بخاطر کمال گرایی ترجیح داده کلا بیخیال بشه

بگو تا آخر مسیر تلاش کنه من کلاس نهم که بودم همش ترازم تو قلمچی ۴ هزار بود البته چون درس نمیخوندم

از عید تصمیم جدی گرفتم و شروع کردم به خوندن معدلم رفت بالا ۱۹ونیم اون زمان به کتاب ۳۱ استان بود خریدم تست زدم و هیچی بلد نبودم هی کار کردم با ناامیدی و پذیرفته بودم که قبول نمیشم حتی رفتم آزمون دادم برگشتم گفتم من قبول نمیمش ولی در کمال ناباوری قبول شدم نه سهمیه داشتم نه خانواده فرهنگی فقط ناامید نشدم چون خیلیا شرایط سخت میشه به جای حل سوال صورت سوال رو پاک میکنن

حتما خیلی از درس ها عقب مونده و بخاطر کمال گرایی ترجیح داده کلا بیخیال بشه بگو تا آخر مسیر تلاش کنه ...

موفق باشی عزیزم

بعضی درسها عقب هست

ریاضی خیلی سطحش بالاست بالینکه دخترم ریاضیش عالی بود الان نیاز به تمرین زیاد داره

پریشب سوالات نمونه پارسال رو نشونش دادم دید میتونه جواب بده خیلی انرژی گرفت

ولی خب ماز ناامیدش میکنه

سوالات قلمچی هم سطحش پایینتر از ماز هست

همون نکته که گفتید کمال گراست دقیقا همونطوره