2777
2789
عنوان

اونایی که بچه هاشون اول به سوم جهشی خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 21967 بازدید | 86 پست
ممنون عزیزم من با شما موافقم و میدونم بچم اذیت میشه متاسفانه معلم سر کلاس به یکی گفته این دختر گل من ...

حقیقت رو بهش بگو،که تابستون جای بازی و تفریح هست.

بگو بعد همکلاسی هات بزرگترن تند تند املا مینویسن شما دستت درد میگیره،ازین جور چیزا بهش بگو

واقعا هم میدونی اگر کل تابستون رو درس بخونه و آخر شهریور امتحان بده و دوباره بره سرکلاس اونم کلاسی که همکلاسیا از بزرگترن واقعا جونی براش نمیمونه ،خیلی گناه داره 💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بده ول کن بچه بیچاره رو بزار با همسن هاش پیش بره اگه درسش ضعیف بشه خیلی پشیمون میشی

بخدا من نگفتم بهش

من اصلا موافق نیستم معلمش به یکی دیگه گفته دختر منم یه پا وایساده میگه منم میخوام جهشی بخونم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
🤔نمیدونم دختر من تیزهوش هست یا نه ولی خیلی سریع یاد میگیره 

رفتار یه بچه کلاس دومی با بچه کلاس سومی خیلی خیلی متفاوت هستش اگه بچه های نیمه دومی تو کلاس سوم باشن سن شون بالاتر هستش و آسیب های رفتاری میخوره بچه 

من که خودم بچه ندارم که بخوام تجربه رو بگم ولی از روی رفتار بچه های اطرافم میگم که تو یک سال خیلی تغییر میکنن

وای ن من اصلا موافق نیستم من خودم یکسال جهش خوندم پایه پنجم ولی برای برادرم که تازه میخواد بره پیش د ...

تو تازه دیپلم گرفتی واسه همین فک میکنی یکی دوسال دیرتر یا زودتر خیلی اتفاق بزرگیه😄

منم همسن تو بودم ازین فکرا میکردم

چه سوالایی میاد هوشی یا مربوط به سال بعد

یعنی چی؟ 😅 وقتی درخواست جهش میدین باید کتبی باشه و به مدرسه بدین این درخواست رو بعدش اونا ارجاع میدن به یک مرکز که تست هوش بگیره اگه تست هوش تایید بشه میشه رفت سراغ بقیه روند جهش خوندن مدرسه اطلاع میده ک قبول شدی تست هوش و شما توی یک ماه و نیم به جای 9 ماه کتاب های اون سال تحصیلی رو جمع بندی میکنین و شهریور (تاریخا معمولا با تجدیدی هاس) امتحان میدی:) 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
تو تازه دیپلم گرفتی واسه همین فک میکنی یکی دوسال دیرتر یا زودتر خیلی اتفاق بزرگیه😄 منم همسن تو بود ...

به شدت مهمه 🙏🏻💚 اون کجا که من از 20 سالگی وارد کار بشم اون کجا که مثلا 35 سالگی تازه بخوام برم دنبال کار! و تازه کلی از شغل هایی ک دوس دارم رو به خاطر محدودیت سنی از دست بدم بالاخره نظرات متفاوته ولی برای من به شدت مهمه نه الان تو هر دوره ای بودم برام مهم بوده ک مثلا تا فلان سال فلان مدرک زبان رو بگیرم قبل از این ک فلان سالم بشه یه منبع درامد اینترنتی داشته باشم و.... 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

عزیزم بچه کلاس اولی چی سر درمیاره که جهشی چیه که بخاد از الان درباره این موضوع مهم تصمیم بگیره

بگو منظور از جهشی اینه که تابستون کلاس زبان و تابستونی بری و بتونی چیزای جدید یادبگیری

اسی حالا که خودش میخواد امسال رو راضیش کن که نره اگه سال بعد بازم این خواسته رو داشت اونموقع دیگه ف ...

کاش معلمش نگفته بود جلوش که بچم فکر کنه چیز عجیبیه این جهشی

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)