الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه ضرر نداره ولی شیره ارده چون گرمیه کم بخوری بهتره یه وقت خدایی نکرده ایجاد حساسیتای بارداریتون نکنه
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
اتفاقا چندروز بود پشت سرهم شیره ارده میخوردم زیر دلم شدید گرفته بود مث درد پریودی نکنه برا شیره ارد ...
زیاد خوردنش باعث یوبس شدن شکم میشه احتمالش هست که به خاطر همین بوده هما خود شیرش چون از خرماس گرمیشم بالاست خیلی مصرف بشه خدای نکرده ایجاد اگزما یا خارش گلو و حساسیتای دیگه میشه تو خوردنش تعادل داشته باشید مشکلی نیست
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
اب انار هم باعث یوبس شدن شکم میشه اونم در حدی که هوستون بره مصرف کنید