2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ضرر نداره ولی شیره ارده چون گرمیه کم بخوری بهتره یه وقت خدایی نکرده ایجاد حساسیتای بارداریتون نکنه

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
نه ضرر نداره ولی شیره ارده چون گرمیه کم بخوری بهتره یه وقت خدایی نکرده ایجاد حساسیتای بارداریتون نکن ...

اتفاقا چندروز بود پشت سرهم شیره ارده می‌خوردم زیر دلم شدید گرفته بود مث درد پریودی نکنه برا شیره ارده اینجور شدم

کره مربا ک اگه قند نداری مشکلی نیست،ارده شیره هم اگه طبعت گرم نیست و لکه بینی نداری اشکال نداره من تو بارداری اکثر وقتا صبحونه ارده شیره میخوردم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
نه من خوردم. فقط زعفرون زرشک کرفس ممنوعه با دمنوش های گیاهی و نوشابه انرژی زا و قهوه

وای آب زرشک ممنوعه من چند هفته قبل شوهرم گرفت خداراشکر انقد بی مزه بود ک چندقلوپ هم نتونستم بخورم انداختیم دور 

حالا هم ی هفتس هوس آب انار کردم نمی‌دونم ممنوعه یا ن 

لحظه شماری میکنم برم سونو ببینم بچم چیه ک هر دقیقه هوس ترشی یا شیرینی میکنم

کره مربا ک اگه قند نداری مشکلی نیست،ارده شیره هم اگه طبعت گرم نیست و لکه بینی نداری اشکال نداره من ت ...

قند داشتم امد پایین من چندروزه تازه تونستم چندلقمه غذا بخورم ولی هنوز حالا تهوع دارم

اتفاقا چندروز بود پشت سرهم شیره ارده می‌خوردم زیر دلم شدید گرفته بود مث درد پریودی نکنه برا شیره ارد ...

زیاد خوردنش باعث یوبس شدن شکم میشه احتمالش هست که به خاطر همین بوده هما خود شیرش چون از خرماس گرمیشم بالاست خیلی مصرف بشه خدای نکرده ایجاد اگزما یا خارش گلو و حساسیتای دیگه میشه تو خوردنش تعادل داشته باشید مشکلی نیست

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

اب انار هم باعث یوبس شدن شکم میشه اونم در حدی که هوستون بره مصرف کنید