2777
2789

هیچ کس وکاری ندارم هیچکی رو ندارم از دستم هیچ کار برنمیاد من یه بدبخت بخت سیاهم که تا اخر عمرم تو این منجلاب زندگی میکنم

زندگی من گل وبلبل نیست نه پدر دارم نه برادر نه مردی که بخاد کمکم کنه 

تو دوزخم تو باطلاقم  دلم شکسته خدایی که منو هیچ وقت ندیده به قول افسانه اگر دنیا یه نقشه باشه جای ما زیر پونس هست 

ولی من حتی اندازه یه انگشت دختره هم قشنگ نیستم که یه ذره بدبختیام یادم بره 

یه ذره خوشحال باشم نمیدونم تو زندگی قبلیم چه جنایتی کردم که العان این شده حال روزم 23 سالمه اما اندازه یه ادم 40 ساله موهامسفید شده 

من هرشب که میخابم امیدم به اینه صبح بیدار نشم 

هر کاری میکنم هیچی تغییر نمیکنه 

یه جسم بی جونم که فقط اشک میریزه اونقدر گریه کرده که هیچی نمیبینه

🖤

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر درک میکنم:( و چقدر نمیدونم چی بگم:)

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اینا همه بهونه اس، آدمای موفقو ببین، اکثرا قشنگ نیستن، خانواده درستی ام ندارن، به جای اینکار ی تکون ...

من بخامم موفق نمیشم من هر شب یه مشت قرص میخورم تا بتونم بخابم موفقیت مال ادما هست نه بخت برگشته ها

خودت برای خودت باش...

تا ابد از کسی نخواه

از کسی انتظار هیچ چیزی رو نداشته باش که حال و روزت بشه این...

فقط باید انتظار بدی رو از دیگران داشته باشی

تعداد آدمای خوب خیلی محدوده

هرگز از کسی توقع خوبی نداشته باش.

قشنگی صورتت به اینه که کار خداس هرچی که هست

یادت باشه هرچی که باشی نقاشی دست خدایی

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
من بخامم موفق نمیشم من هر شب یه مشت قرص میخورم تا بتونم بخابم موفقیت مال ادما هست نه بخت برگشته ها

موفقیت برای بخت برگشته هاییه که فک میکنن با همه فرق دارن

رویای یک رقص بی وقفه از شادی

ادمایی که چش باز کردن بهترین‌مادر و پدر نصیبشون خوب تز میدن

اینا اگه مانیکور دستون دیر بشه 

حالشون‌بد میشه

دیدم‌ک میگم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

میفهمتت بعضیا خودشون راحتت موفق شدن بعد میان نصیحت خودت بی عرضه ای خودت نخواستی دوس دارم جای آدم باه ...

نمیدونم به کدوم بدبختیم نگاه کنم ظرفیتم تکمیله از دستم هیچ کاری بر نمیاد چیکار کنم یه مادر مریض یه پدر معتاد 2 تا خواهر کوچیک خرج خونه رو از کجا بیارم نمیدونم هیچکی کمک نمیکنه بهم نمیدونم چیکار کنم 

نمیدونم به کدوم بدبختیم نگاه کنم ظرفیتم تکمیله از دستم هیچ کاری بر نمیاد چیکار کنم یه مادر مریض یه پ ...

تو کودکی منی

و اینو بگم

ما ها آخر زجر میکشیم

پس چاره جز تحمل نیست

هیچکیدهیچکی نمیتونه درکت کنه

همه نمکن نمک‌