hastifateme مدیر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 6108 عنوان برای از بین بردن بوی تخم مرغ توی کیک... | مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 35 پست چکار کنم یه قاشق گلاب اضافه کنم خوب میشه،گاهی کیک میپزم همه دوس دارن ولی خودم یه ذره احساس میکنم بوی تخم مرغ میده اللهم عجل لولیک الفرج🤲 1402/02/29 | 20:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایلشاه_هفتم عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 27384 اون قسمت نطفه تخم مرغ رو جدا کن و زرده ها رو با وانیل بزن ، اگرم زرده و سفیده رو جدا نمیکنی عیب ندار ... من جدا نکردم نمیدونستم چیه خطر نداره😱😱 😎💚🐬
hastifateme مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 6108 حتما ده دقه بابد با شکر و وانیل هم بزنی درحین همزدن دور گیری کنی وقتی تخم مرغا رومیشکونی تو س ... دو طرف تخم مرغ یه تیکه سفیدی لزج مانند هست اونو همیشه جدا میکنم پرتش میکنم اللهم عجل لولیک الفرج🤲
hastifateme مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 6108 یه بار به کلیپ دیدم میگفت وقتی تخمرغ و شکر رو هم زدین ،علاوه بر وانیل و هل،یه لیوان کوچک آبجوش ... ممنون باشه انجام میدم بینم چجوری میشه اللهم عجل لولیک الفرج🤲
طلا_بانو_جان عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 87 من جدا نکردم نمیدونستم چیه خطر نداره😱😱 نه خطر که نداره ولی خب همونطور که گفتم بوی اونه تو کیک ، و این که من خودم چندشمم میشه توی کتلت و کوفته و... هم که بخوام تخم مرغ بزنم حتما جداش میکنم یاارحَمَ الراحِمین ارْحَمْ مَنْ رَأْسُ مَالِهِ الرَّجَاءُ وَ سِلاَحُهُ الْبُکَاءُ …💔
hastifateme مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 6108 استارتر سلام به من پیام میدید سلام واسه من درخواست نیومده مدتیه اینجوریه هر کی درخواست میده نشون نمیده اللهم عجل لولیک الفرج🤲