2777
2789

خدایا این چ دردیه خواهرم مریضه اوایلش عین افسردگی بود اما حالا همش دعوا و کارای خطرناک میکنه میترسم ی بلایی سر بقیه بیاره. دکتر گفته دوقطبیه  خدایا درمونش چیه😭مادر بیچارمو پیر کرده با زن داداشم دعوا میکنه جلوی اون آبرومون برده. دارو می‌خوره نمیدونم چرا هر از گاهی اینجوری عود میکنه بهش میگی بیا غذا بخور میگه خفه شو حرف نزن. همش ناامیده حسرت بقیه رو میخوره تنبله در حدی ک کارای شخصیشو انجام نمیده 

وقتی میبینمش دلم میخاد بمیرم ناامید میشم ک چ سرنوشتی داره  سنش هم خیلی کمه خیلی زود بود برای شروع این بیماری نحس. خدایا عاقبتشو بخیر کن. 

توروخدا پربازدیدش کنید همه ببینن شاید کسی تجربه داره و درمان شده  دوستان اگه راه چاره ای دارین بگین کسی دیدین اینجوری باشه و خوب شده باشه؟ همش میگم خدایا چرااا زندگیمون مختل کرده 😔😔

قبلا دیدم تو سایت یکی گفته بود خوب شده و داروهاشو کنار گذاشته 

توروخدا دعا کنید برا خواهرم و همه‌ی کسایی ک دچار این بیماری روحی هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دو قطبی باشه درمان نداره  دارو فقط کنترلش میکنه

کاش همون اول اصلا دارو نمی‌خورد الان خیلی بدتر شده اخه دوقطبی میگن شیدایی داره ولی خواهرم نداره نمیدونم دکترا گفتن دوقطبیه 

عزیزم متاسفانه کسایی که بیماری دو قطبی دارن خیلی خیلی باید مراعاتشون رو کرد...یعنی کل خانواده باید برن پیش مشاور تا بدونن باید چجوری رفتار کنن...متاسفانه بیماری دو قطبی شوخی نداره‌ و اگه اعضای خانواده همکاری نکنن بدتر هم میشه 

خواهرشوهرم وبرادرشوهرم افسرده بودن و تهاجمی برخورد می‌کردن خواهرشوهرم شوهر کرد خیلی بهتر شد برادر شوهرم رو چند ماه بستری کردیم تا کمی خوب شد طفلی زنش تو حادثه‌ای فوت کرده بود 

سلام  من دوقطبیم 

نوع ۲‌

خواهرت نوع چنده ؟ 

من که داغون شدم‌

البته من بی ادب اینا نیستم نه با کسی دعوا میکرم نه هیچ ولی پرخاشگرم ....

منم افسردکی و شیدایی دارم ولی شیداییم زیاد پیدا نیست 

ولی افسردگیم افتضاحه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ای خدا 😭😭اخه چطور زندگی  رو ادامه بده چطور ازدواج کنه مادرم چطور تحمل کنه 😭😔

ازدواج نکنه ها بدبخت میشه طرف 

خودشم و شمام بدبخت میشید‌

از من‌کفتن بود تا می تونه ازدواج نکنه 

من ازدواج کردم ....

کاش نمی کردم   نمی دونستم دوقطبیم سر زایمانم بیماریم عود کرد قبلش علایمش خفیف تر بود 

هنوزم داغونم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام  من دوقطبیم  نوع ۲‌ خواهرت نوع چنده ؟  من که داغون شدم‌ البته من بی ادب اینا ...

نمیدونم چ نوعیه. فقط میدونم قبلا ینی پارسال بهتر بود امسال همش دعوا و کارای خطرناک میکنه میترسم ازش خواهر کوچیکترمو میزنه 

قبلا فقط حرف نمیرد کم حرف بود الان پرخاشگر و عصبی😔😔