2777
2789
عنوان

خواهش میکنم وقت بگذارید بخونید

92 بازدید | 6 پست

من تو یک رشته هنری درجه استادی دارم. البته کار اصلیم هنر نیست. 

چند سال شاگرد یک آقایی بودم که ایشون استاد معروفی بودن. از سال 90 تا 97 شاگردش بودم. بعدش خودم استاد شدم. 

من از سال 96 هست ایشون رو دوست دارم. 16 سال ازم بزرگتره و یک دختر 20 ساله داره. نمیدونم زن داره یا نه. اصلا نپرسیدم. اصلا هم بروز ندادم. از سال 97 به شدت ازش کناره گیری کردم و اصلا هیچ ارتباطی باهاش نداشتم. 

چند روز قبل زنگ زد من بر نداشتم. پیام داد که کار خیلی مهمی باهاتون دارم. من جواب ندادم. دوباره خودش زنگ زد که مجبور شدم بردارم و گفت که میخوام نمایشگاه بزنم و شما هم باید حتما کار بیاری. روز سه شنبه در اتلیه منتظر هستم. بقیه بچه ها هم میارن.  گفتم مریضم، گفت باید از کارهای قبلیتون بیارید. گفتم الان تهرانم و شهر خودمون نیستم، گفت یک روز داخل این هفته حتما باید بیای. 

ولی من نمیخوام برم. نمیخوام زخم قدیمی سر باز کنه. 

چکار کنم که محترمانه رد کنم؟ چون خیلی حق به گردنم داره و مطمئنم خیلی ناراحت میشه.

اگر برم نمیدونم میتونم خودمو کنترل کنم و بهش نگم یا نه. نمیدونم چی میشه. اصلا نمیتونم تو چشماش نگاه کنم. 

اشتباهه 

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی؟

اختلاف سنیتون زیاده

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش