2777
2789
عنوان

بادکش زیرشکم

2391 بازدید | 37 پست

خوبه؟کسی رفته؟بهترین زمانش کیه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😬😬😬

چیشد

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
دردم اومد جاقطعیه؟

حتما لازم بوده که پرسیدم گلم،من برای باردارشدن تحت درمانم بادکش رحم و تخمدان ی چند نفر گفتن خوبه میخاستم ببینم اینجا کسی اطلاع داره

من نمیدونستم ایشالا خدا دامن همه رو سبز کنه بزودی زود

مرسی عزیزم،به هر راهی زدم گفتم سمت طب سنتی هم برم

گلم بعضی از مواقع ماه اول ولی معمولا تا شش ماه باید ادامه بدی شکم کشاله ران و پشتت. عزیزم اگه برای بارداری میخوای از طب سنتی استفاده کنی اینو یادت باشه حداااااااقل 6ماه باید درمان رو ادامه بدید.طب سنتی خوبه ولی زمان بر هست.دم کرده برگ درخت سنجد برا فعال کردن تخمدانها عالیه.روزی یه لیوان دم کن و بخور.شلغم هم خوبه و اینکه عسل آب هم تاثیر داره.روغن سیاهدانه اصل که روغن پایه داشته باشه رو بمال به شکم و کشاله های ران،ماساژ بده و گرم نگه دار

سلامتی و خوشبختی دخترم
گلم بعضی از مواقع ماه اول ولی معمولا تا شش ماه باید ادامه بدی شکم کشاله ران و پشتت. عزیزم اگه برای ب ...

عزیزم ی طب سنتی گفت ۱و۸۰۰ میدی برات ی دارو دست ساز میدم،بنظرت خوبع؟میگه خیلیا نتیجه گرفتن

عزیزم از شبی که پاک شدی تا شب قبل از تخمک گذاری

خودمون بنظرت میتونیم؟