2777
2789

دو هفته دیگه بدنیا میاد ولی هنوز به توافق نرسیدیم چی انتخاب کنیم. بنظر شما چی بزارم برام مهم نیست به اسمم بیاد یا نه... پیشاپیش ممنون از همگی

آنیل

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هلن

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂

سلام خانوما با اجازه استارتر چون پر بازدید ممکنه بشه

توروقران جون عزیزت تویی ک داری تایپیکو میخونی برام دعا کن نینی دار شم نینی سالم😣🙏😣😭خیلی خستم از قرص آمپول و هیچ نتیجه ای هم نمی‌بینم😭🙏 مخصوصا تو استارتر بارداری دعام کن🙏😭صلوات میفرستم براتون

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

سنتی میخوای خارجی میخوای مذهبی میخوای چجوری

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

پناه

لِنا

اِما

جانا

دنیز

مهتا

رزا

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

سلام خانوما با اجازه استارتر چون پر بازدید ممکنه بشه توروقران جون عزیزت تویی ک داری تایپیکو میخونی ...

عزیزم ان شالله که بزودی قسمت توام میشه و ی نی نی سالم و زیبا بدنیا میاری 😘

سلام خانوما با اجازه استارتر چون پر بازدید ممکنه بشه توروقران جون عزیزت تویی ک داری تایپیکو میخونی ...

برات صلوات فرستادم عزیزم ایشالله چند ماه دیگ شما هم تاپیک انتخاب بچه بزاری