shjskwbsuaknaga مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 692 عنوان یعنی واقعا گسی توییتر ندارههه 58 بازدید | 4 پست از دیشب تاپیک میزنم کسی جوابمو نمیده میشه اگه کسی توییتر داره یه v. P. N خوب و رایگان معرفی کنه خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی 1402/02/29 | 17:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shjskwbsuaknaga مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 692 دارم ولی ویپیعن معرفی نمیکنم مرسی که اطلاع دادی🫤 خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی
shjskwbsuaknaga مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 692 من دارم با سایفون سآیفون دارم ولی اصلا باز نمیکنه باهاش یعنی مشکل از v. P. N نیست؟ تازه میخوام عضو شم خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی