یه عروسی هم رفتیم چندسال پیش که آهنگ از اون بالا کفتر میاید مد بود تا این آهنگ پخش شد عرو س مثل کفتر بال بال میزد میومد وسط که برقصه همه از خنده مرده بودن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه عروسی دیگه هم رفته بودیم خواهر دوماد روسری رو دراورد که بندری برقصه بعد کمی خجالتی بود کلا پشتش به فیلمبردار بود و پشت به دوربین میرقصید فیلم عروسی که اومد خییییلی ضایع بود همش هم خودشو سرزنش میکرد و میگفت باید فیلم رو بسوزونید
کلا مراسم شادی رو دوست دارم خنده هم برای روزای شاد دیگه اما چندروز پیش،فیلم عروسی دایی ...
😂😂😂😂
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦