2777
2789
عنوان

عمل بینی

87 بازدید | 14 پست

بینیم استخونی و قوز زیاد داره دوست دارم عمل کنم طبیعی .دکتر خیلی خوب که تخصصش گوش و حلق و بینی و جراح زیبایی باشه تو تهران یا شیراز معرفی کنید بهم.اگر کسی میشناسه معرفی کنه ممنون میشم

ج دادن منم لایک کن مرسی

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بینیم گوشتی هست و نوکش گِرده میخوام یکم ظریف تر بشه تیغه های کانتور هم معلوم بشه تابستون نوبت دارم پیش دکتر محی صفت دو سال گشتم تا این دکترو پیدا کردم کاراش عالیه

من اولویتم تنفس خوب و بویایی و سوراخای متقارن هستش با دکتره حرف زدم تضمین کرد کاراشو ببین اگه پسندیدی برو پیشش چون از شیراز و اصفهان و مشهد میرن پیشش پیجش هم بازه همه ازش راضی هستن دیگه نمیدونم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

خودم شهرستانم میخوام تابستون برم مشاوره اینام باتوجه به تحقیقام انتخاب کردم شاهین میلانی و علی بصام ...

روند کار چقدر طول میکشه بعد از انتخاب دکتر؟از اولین جلسه که میری پیش دکتر تا عمل با فرض اینکه وقت عمل در اولین فرصت بهت بده