2777
2789

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۵۱۹_۱۶۲۰۰۳_mfnr_84ub.jpg

چند روزه کل بدنم مخصوصا دستام خیلی میخاره و بعد از خاروندن اینجوری دونه های ریز بالا میده نمیدونم برای چیه اگه شما میدونین کمکم کنین 

باردار هم هستم😭

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

حساسیت کردی به نظرم با دکتر صحبت کن بهت ضد حساسیت بده اگه ضرر نداشته باشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیت پوستیه من سیتریزین خوردم ی مدت خوب شدم ولی تو نخور برو دکتر

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

مامانم میگ سر تو باردار بودم خارش گرفتم درحدی ک خون میومده انقد میخاروندم برو دکتر شاید حساسیته

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
فکر کنم آبله مرغان باشه برو دکتر

آبله مرغان یه دفعه دونه میریزه آخه اینو من میخارونم دونه هاش میاد بالا بعد نخارونم دوباره محو میشه

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
مامانم میگ سر تو باردار بودم خارش گرفتم درحدی ک خون میومده انقد میخاروندم برو دکتر شاید حساسیته

وای جدی ؟منم یه شب مهمون داشتم از همون شب به بعد خارش گرفتم چیز خاصی هم نخوردم آخه

شاید پشه چیزی نیشت زده حساسیتی شدی یا ب لباسی چیزی الرژی داشتی برو دکتر حتماا پیش دکتر خوب دارو بهت ...

فکر نکنم از لباس باشه 

ولی حتما باید برم دکتر خیلی میخارههه

به یه چیزی حساسیت داری ببین چی خوردی؟ زیاده روی کردی چن ماه ته؟ 

چند روز بود شیر و شیر موز زیاد خوردم ممکنه از اون باشه؟

هفته ده هستم عزیزم

پس حساسیت هست چون گفتی کل بدنم فکر کردم آبله مرغان هست 

کل بدنم میخاره ولی دستام بیشتر