2777
2789
عنوان

درمورد نمایشگاه کتاب یه سوالی دارم

339 بازدید | 20 پست

بچها میخواستم بدونم الان که فقط نمایشگاه کتاب تا فردا بازه، برای رفتن بهش دیر نیست؟ و اینکه توی گوگل هرجایی یه چیزی نوشته، شما میدونید تا چه ساعتی بازه؟ کیا رفتن امسال رو، به حجاب گیر میدادن؟

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۶ من بودم باز بودن اره ی خروار گذاشتن اونجا را بری تذکر میدن ولی کتابای امسال خیلی جذاب نبود..

میشه بگی چیا بود؟

سایت نمایشگاه کتابو دارین؟

(سایت های انتشاراتی ک تخفیف دارن وتوی نمایشگاه کتاب هستن)

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
میشه بگی چیا بود؟ سایت نمایشگاه کتابو دارین؟ (سایت های انتشاراتی ک تخفیف دارن وتوی نمایشگاه کتاب ه ...

سایتش رو بزن نمایشگاه مجازی کتاب میاد

اگر دانشجو باشی بهت بن میدن

و ارسالش کلا رایگانه و همه کتاب ها تو سایت ۱۰ درصد تخفیف داره

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
سایتش رو بزن نمایشگاه مجازی کتاب میاد اگر دانشجو باشی بهت بن میدن و ارسالش کلا رایگانه و همه کتاب ...

میتونم بپرسم بن چبه؟

بُن تخفیف همون کوپن مانند یعنی تا سقف ۶۰۰ هزار خرید کنی، ۴۰ درصدشو میدن اونا ۶۰ درصد خودت میدی

اها فقط من چجوزی خرید کنم؟

رفتم جستجو کردم سایتشو پیدا کردم ولی بلد نیسم دنبال کتابا بگردم و اونارو سفارش بدم

تا ۶ من بودم باز بودن اره ی خروار گذاشتن اونجا را بری تذکر میدن ولی کتابای امسال خیلی جذاب نبود..

خیییلی ممنون. بابت تذکرات حجاب نگرانم چونکه من لباسامو کاریش نمیتونم بکنم کوتاهن، صرفا شالمو بتونم سرم کنم. فقط با کتابای کودک و نوجوانش کار دارم   

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

اها فقط من چجوزی خرید کنم؟ رفتم جستجو کردم سایتشو پیدا کردم ولی بلد نیسم دنبال کتابا بگردم و اونارو ...

بالا سمت راست نوشته ثبتنام اول ثبتنام کن بعد یه کادر سرچ هست وسط صفحه اونجا اسم کتابو میزنی و اضافه میکنی به سبد خرید

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
بالا سمت راست نوشته ثبتنام اول ثبتنام کن بعد یه کادر سرچ هست وسط صفحه اونجا اسم کتابو میزنی و اضافه ...

سرچ کردم اسم کتابا رو ولی میگه نیست